AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Strateji Oyunları
 Total War
 Total War: Rome Sistem Gereksinimleri
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 7

inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749

İletim - 09/09/2007 :  23:33:16  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Kardeşim, senin msn bende çıkmıyo heralde, bi iki kere denemdim seni eklemeyi red falan ettin heralde. brkkrsd@hotmail.com bunu ekle yardımcı olayım

Forum Başlangıç- 24/05/2002

"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.."
Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277
Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 10/09/2007 :  11:02:44  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Valla ben kimi eklersem bi kaç saat sonradan geliyor heralde-.- burak_turgutlu olanı ekledim galiba

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749

İletim - 11/09/2007 :  00:57:09  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Vallaha hacı, burakkursadturgut@hotmail.com. Bu 24 saat açık :)

Forum Başlangıç- 24/05/2002

"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.."
Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277
Sayfanın En Üstüne Git

cheteen23
Yeni Üye

İleti 1

İletim - 03/12/2007 :  16:52:51  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar merhaba. benim bir isteğim olacaktı. dvdden rome total war'u yükledim fakat oyun savaşa girerken sorun veriyor ve masa üstüne dönüyor. bu durumu düzeltmek için bir kaç patch(1.3,1.5,1.6) indirdim. fakat yükleme yaptığım dvd crackli olarak hazırlanmış olduğu için rometw.exe dosyası orjinal değil. bu yüzden patchi yüklerken "no prior installation waws found" diyor ve yükleme yapmıyor. bunun çözümünün orjinal rometw.exe dosyasını yüklemek olduğunu düşünüyorum. orjinal rometw.exe dosyasını mail adresime yollayabilir misiniz? ya da rapidshare e upload edip link de verebilirsinez sevinirim. şimdiden teşekkürler...
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 7 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000