AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Ultima Online - Mu Online - Ragnarok Online
 MU Online!
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 40

cheby
Üye

Turkey
İleti 22

İletim - 14/06/2005 :  11:25:26  Bilgileri Göster  cheby'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
oyunu bir sürü serverı var,brezilya,arjantin,rusya ve türkiyede asıl ana server korea da.benim bildiğim mu-dream,elfmu,muturk,muonline,muonline.co.kr ma hep koreace yazıyor.

oyunu www.muonline.com sitesinden en rahat burdan indirebilirsiniz indirdikten sonra update yapmanız lazım.ben sabaha kadar uğraşmıştım yüklerken.

oyun nasıl oynanıyor:oyun diablonun biraz daha güzeli ve online oynanıyor.acc aldıktan sonra oyunu açtıktan sonra karakter seçiyorsun.oyuna girdikten sonra canavar öldürdükçe expert kazanıyorsun expert kazndıkca level atlıyorsun.üzerindeki eşyaları level kazndıkça daha iyilerini giyebilir levelin artıkça başka ülkelere ışnlana biliyorun.

tavsiye ederim eğer oynarsanız başından kalkamazsınız benden söylemesim

bu oyun bir hastalık
Sayfanın En Üstüne Git

Mystro
Üye

İleti 2

İletim - 16/06/2005 :  14:53:43  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Selam arkadaslar ben mu-israel serveri oyuncu suyum ordaki nickim Mystroo idi ama server kapandi ve tekrar acilmasini bekliyorum(z).

sizlere mu ile ilgili bir iki animi yazmak istedim oyunda wizardim ilk basladigimda wizardi bir dark knight gibi kasiyodum herkese bakiodum buyu yapiolar ben neden yapamiyom diye soylenirken elim sag clicke degdi ve o zaman buyu yapmayi ogrendim :)

level 250 ye kadar 3 tane harita biliodum lorencia Davias noria ve bunlara kapılardan gidiodum :D move yapmayi 260 levelde ogrendim :))

bir iki site ogrendim burdan kanatlarin nasil yapildigini filan ogrenince kanat ticaretine basladim iyi kari vardi param 40m olunca serverin en zengini ben oldugumu saniyodum...

en guzelinden bir kanat yapinca kendime (ANgel Wings) vurdum kendimi losttower yollarina..

derken levelim 320 kusur filan oldu ve artik cok degismistim uzerimde adamanitine full set AA wings elimde G.soul shield ve AA Staff..

sonra bir takim gelismeler ve Canim kardesim Nosterdam ki hakkini odeyemem onun Bi baktik ihtiyar guildindeyiz... (mu-israel oynayan lar tanir ihtiyar guildini ve efeali yi) serverdaki son halim 5 resetle soul master idim ve siralamada 96. olmustum server kapandiii
Sayfanın En Üstüne Git

scaw90
Üye

Turkey
İleti 3

İletim - 20/06/2005 :  18:25:41  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ARKADASLAR bana bi yardimci olursaniz sevinirim.Ama ilk once kendimi tanıtıyim benim adim gorkem ben onceden internette bu oyunu oynardim(mu)ama simdi evden oynuyorum fakat oyunlari nerden indirip oynucagimi bilmiom :( sizi burdan takip ediyordum solediginiz sitelerin cogunu indiremedim indirdiklerim ise cok zordu bana şöyle guzel turk oyunu bulursaiz sevinirim.Siz bana sadece oyunun sitesini ve nasil indirecegini biraz aciklagin ve de birazda bilgi verirsiniz Bunlari yapar ve bana yardimci olursaniz cok sevinirim.
NOT:>Bide sizi solediginiz bazi sitelere giremiom yani sunucu bulunamiyor dio nedeni sanirim sitelerin kapalı olması bide kapalı olmamasına dikkat ederseniz sevenirim SEVGİLERLE GORKEMMMMMMMMM!!!!! KENDİNİZE İYİ BAKIN :)

**_SCaW_**
Sayfanın En Üstüne Git

scaw90
Üye

Turkey
İleti 3

İletim - 21/06/2005 :  14:17:40  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ARKADASLARRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BIR KISI BANA YARDIM ETSIN YAWWWWWWW!!!!!!!!!!!!!!!!

**_SCaW_**
Sayfanın En Üstüne Git

scorpion99
Yeni Üye

Turkey
İleti 1

İletim - 23/06/2005 :  12:44:25  Bilgileri Göster  scorpion99'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
görkem eğer sana bir açıklama yapılırsa bunu tekrar yazıp yayınlarsan sevinirim çünkü bende de aynı sorunlar var!site bulamıyorum bulsamda nasıl indireceğimi tam bilmiyorum
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 40 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000