AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 FPS - TPS - Aksiyon Oyunları Genel
 splinter cell-pandora tommorow
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

siyu
Üye

İleti 5

İletim - 23/12/2004 :  20:39:56  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Oyunun bir yerini çözemedim yardim istiyorum.tren içinde ilerlerken memuru ve odadakileri bayıltıktan sonra diğer odadaki adamla konuşurken kapı çaldı ve adam dışarı çıktı,odadaki bilgisayarı kullandım ama ondan sonra laser mikrofonla bkayıt yapmam gerekiyor beceremedim.bilen varsa bölümü anlatsın.siyucan@hotmail.com

Geppettous
Seçkin Üye

Turkey
İleti 424

İletim - 23/12/2004 :  20:55:38  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Belirtilen zaman içinde bilgisayarı aktif yaptığın anda,hemen kapıdan çık adamı takip et ama yakalanmadan burda yapacağın sağdan barın içine yakalanmadan girebilmen(eğilerek) çünkü adamın telefon konuşmasını ancak o şekilde yakınlaşarak yakalayabiliyorsun ve dinliyorsun,işlem bitince trenden kaçacaksın tabi vagonun üstüne çıkarak ileride merdiven vardı yanlış hatırlamıyorsam.

İyi oyunlar 1964
Sayfanın En Üstüne Git

siyu
Üye

İleti 5

İletim - 01/01/2005 :  19:34:14  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
sağol ama adamı takip ediyorum diğer vagona geçemedim mission over veriyor.çömelip gittim,yavaş gittim,yuvarlandım yine olmadı.çıldıracağım karşıya ğeçemedim ki sesi kaydedeyim
Sayfanın En Üstüne Git

Geppettous
Seçkin Üye

Turkey
İleti 424

İletim - 01/01/2005 :  21:11:25  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
O zaman benide çıldırtmıştı.Konuşma bitip adam çıkınca odanın içindeki bilgisayarıda gözden geçirmeyi unutmuyorsundur umarım.Sonra çıkacak ve dediğim gibi adam telefonda konuşmaya başlamadan barın ordan dinlemelisin herşey içerdeki diğer korumanın ve adamın seni görmemesine bağlı zamanlama deneme yanılmayla çözersin biraz sabır ve dikkat.

İyi oyunlar 1964
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000