|
| Yazar |
Konu  |
|
|
guraktan
Seçkin Üye

Turkey
İleti 338 |
İletim - 01/01/2005 : 03:51:54
|
| 3. bölümdeyim. Bir meydana geliyorum, burada bir tank var. Dışardakileri hallediyorum. O tanka tuzak kurup atlatmam gerekiyormuş (tam çözüm), ben karşıdaki küçük kapıdan girdim, oraları dolaştım, çıkış bulamayınca geri döndüm ve tankla ilgili mesaj aldım (tuzak olayı herhalde), daha sonra daha da geriye gittim o roketatarları öldürdüğümüz yerde bir merdiven buldum. Fakat burada da bir çıkış yok, sallanan bir tahta var oradan tepeye çıkılacak deniyor ama bu yer neresi? Dönüp dolaşıp aynı yerlere geliyorum,ne yapacağım? |
|
|
Geppettous
Seçkin Üye

Turkey
İleti 424 |
İletim - 01/01/2005 : 15:08:46
|
| Ortada heykel olan ve etrafında tankın dolaştığı yermi?Meydandaki tank enkazının sol tarafında ahşap kapıdan içeri girdiğinde ilerle ve bir yerde mayınları bulacaksın ordan aldığın mayınları dolaşan tankın yerde bıraktığı ize göre mayınları yere döşe tank bir iki geçmede patlayacak.İkinci adım ileri sokakda geçmene izin vermeyen büyük tankı meydana çek ve patlattığın tankın üzerine çık ve tankı vur artık büyük tankın geldiği yere gidebilirsin,orda en dipte apartmanın üstünden diğer tarafa geç ve devam... |
İyi oyunlar 1964 |
 |
|
|
guraktan
Seçkin Üye

Turkey
İleti 338 |
İletim - 01/01/2005 : 16:35:26
|
Geppettous, çok teşekkürler, her oyunda yardım ediyorsun sağol, oyunları sayende bitirecem herhalde Dediklerini deneyeceğim, umarım hallederim. |
 |
|
|
guraktan
Seçkin Üye

Turkey
İleti 338 |
İletim - 01/01/2005 : 20:09:16
|
| Tankın ilkini hallettim, ikincisinde ise ilk tankın tepesine çıktım ama vuruluyorum, sürüyle roketatar attım ama vurulmadı. Meydana gelme niyeti de yok, bunu da mayınlarla halledebilir miyim? Bu tank hangi silahla ölür? |
 |
|
|
Geppettous
Seçkin Üye

Turkey
İleti 424 |
İletim - 01/01/2005 : 21:05:43
|
| Başka yolu yok,ilk hallettiğin tankın içinden ateş ederek diğer tankı yok edeceksin.Namluyu tam tankın geleceği yönde bırak,sokağa gir sokağın sonunda seni bekleyen tanka görün gelmeye başlayacak hemen diğer sokağın köşesinde bekle,seni görünce ateş ediyor çekil ve diğer köşede bekle eğer kaçarsan tank tekrar geri geldiği yere gidiyor görün ve çekil meydana gelecek tanka koş ve işini hallet ondan sonra save ve devam biraz taktik biraz dikkat;) |
İyi oyunlar 1964 |
 |
|
|
guraktan
Seçkin Üye

Turkey
İleti 338 |
İletim - 05/01/2005 : 01:16:54
|
| Orayı da geçtim. Şimdi 5. bölümdeyim ama çok az canım var (4. bölümü zor geçtim). Burada hiç sağlık alamadım ve aşağıda otomatik makinelere yakalanıyorum, (helikopteri vurup asansörle aşağı indiğimiz yer). Bunun bir çözümü yokmu ya, yoksa tekrar eskilere mi dönecem? Biraz zor soru ama neyse... |
 |
|
| |
Konu  |
|
|
|
|