yaa çok teşekkür ederim yaaa saol valla delircektim artık dediklerini yaptım ve geçtim saol ama ben ilk bölümde karnımı istiridye ve yengeçlerle doyurdum olta yapmayı çok merak ettim ne gerekiyor die bende ip solucan çatallı sopa vardı eksik olan neydi acaba yine çok saol
[quote]savina tarafından yazılan: 1-Yılandan başlıyorum: Sahildeyken balık tutmak için olta yapmışsındır. Olatyı boz. Yani oltayı eline alıp envanterindeki sol tarafta bulunan ingiliz anahtarının üzerine tıkla. yaptığın olta bozulacak. oltadan çıkan çatal şeklindekiş sopayı al ve yılanın başının üzerine koy. böylece kafası sıkışmış olacak. Bu oyunda hiçbir hayvan öldürülmeden etkisiz hale getiriliyor. 2-Sana taş atan maymunlardan iki şekilde kurtulabilirsin:Yılanın yanındaki ağaçtan akan sıvıyla sapan yapıp onlara atabilirsin-ki bu zor olan yoldu- ya da korkuluğun bulunduğu yerden sağa devam ettiğinde kırmızı bir toprak göreceksin.Oradan alacağın ayak izi ile kırık merdivenlerin ordan aldığın tahta kutuyu birleştir. Pişmemiş tuğla yapmış olacaksın. Bu tuğlaları sahile dönüp ateşte pişir. Geri dön ve kırık merdivenlerin üzerine tıkla ve yukarı çık. İkinci yolu denersen maymunlarla hiç uğraşman gerekmeyecek. Sen o tarafa ilerlediğinde kendiliğinden kaçacaklar... Kolay gelsin...
savina çok saol valla hepsini hallettim geçtim oraları ama bu seferde yeni sorun lar çık tı karşıma değirmeni yağladım ama mıymına hverdiğim hediyeleri almıyo yannış anlamadıysam yemek vermem lazım ama jap e verdiğim için hiç kalmadı ha bide o başlangıçtaki oltada eksik bişiler var onuda çok merak ettim üstad
Arkadaşım, daha önce değirmenin ordaki maymun için mutlaka bir meyvenin bırakılması gerektiğini belirtmiştim. Yukarıda bu yazılı. Etrafı iyi dolaş. mutlaka o maymun için bir meyve ya da çam kozalağı olmalı.eğer hiçbir şekilde bulamıyorsan en son save ettiğin yerden yeniden başlaman gerekecek...
- How many did you fall in love before me? - None! - And after me? - None! Tristan&Isolde
savina benm problemim : magranın içinde topu ateşleyebiliyorm.Telefonu şarj edecek pili de yaptm.ucurtma yaptm.ama bunları kullanamıyorm.dalgıç kıyafeti yaptm bune işime yarayacak bulamıyorm. yani anlayacaın magaranın içinde apıştm kaldm.1-fotograf ve fotograf makinası + lamba da war ama 1 şey daa eksik bulamıyorm oyun cok hosuma gidiyo ama kafayı yicem bulamıyorm.... yardm için şimdiden tşkrler...
yaa savina kusura bakma habire bişiler soruyomda herşeyi hallettim oyunda merdiven yapıp karşıya geçtim maymun galiba kek beklio keki yapıcam ama buğdayı koyamıyom değirmene değirmen bozuk deyip duruyo bide mum yaptım ama yakamıyorum fitilini halledemedim galiba su alınan yerin sağında bi yeri kırdım karanlık die de giremiyorum keki yapmam için birtek un kaldı yrdm edermisin :(