Şöyle olacak: Biraz karışık. Yukarıdaki hanede 1860 rakamını oluşturman gerekiyor. 1 sayısına tıkla, üstte harfler çıkacak. Bu harflerde, NAUTILUS kelimesinin harflerinden herhangi birisi olacak. Örneğin bire bastığında yukarıda çıkan harfler BCDL, L harfi nautilus kelimesinde var ama diğerleri yok. L harfine tıkla. Daha sonra 8 e bas ve çıkan harflerden birini yine aynı mantıkla seç. Ardından 6 ve O'ı aynı mantıkla tuşla. Kapı açılacak.(umarım anlatabilmişimdir) Ya da başka bir giriş var nemonun odasına o da şöyle. Denizaltına ilk girdiğinde hemen yerde metal bir plaka var. tam karşıda da bir kapı. O metal plakayı bastığın zeminle karşındaki kapı arasındaki boşluğa yerleştirmen gerek. Ancak bir problem var. Metal plakayı yerleştirebilmen için o boşluğa robotlardan aldığın büyük yeşil-siyah parçaları yerleştirmen gerekli.Parçaları yerleştirdikten sonra metal plakayı yerleştir. Böylece köprü yapmış olacaksın. Karşına bir bulmaca daha çıkacak. Bir çeşit yapboz. karışık parçalar hâlinde kocaman bi N harfi var. Bu parçaları doğru yerleştimen gerekiyor. Bunu yaparsan kaptan nemonun odasının üst katına girmiş oluyorsun. Odada alt kata gitmeyi sağlayan kocaman bir delik var. Bu şekilde de girebilirsin oraya...
- How many did you fall in love before me? - None! - And after me? - None! Tristan&Isolde
merhaba öncelikle bu siteye yeni üye oldum merula alba arkadaşımızın oyun için bir çok kişiye yardım ettiğini görünce üye oldum. herneyse benim sorunum bu oyunda maymunun yanındaki ocağı yakamamam bunun için neler yapmam gerektiğini bana açıklarsanız memnun olurum hangi aletleri kullanacağımı söylerseniz ilk ateşi bulan gibi sevincem maymunun tası tabağı elimde pişmemiş şekilde duruo ateşi yakama lazım ama ilk yaktığım ateşdeki Amadou denen şeyden başka yok sahilde ateş yanıo ama bişeye yaramıo yardım edin kafayı yiyecem oyun yüzünden matematik sınavından 1 aldım lütfen yardım edin orayı geçmem lazım