AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Macera Oyunları Genel
 Return to Mysterious Island Tam Çözümler İpuçları
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 20

Pırates
Üye

Turkey
İleti 162

İletim - 24/03/2006 :  16:28:31  Bilgileri Göster  Pırates'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
çok teşekkür ederim çok yardımcı oldun saol.bi derdim daha var nemonun gemisine gittim.orda bi tuş vardı bastım robotlar çıkmaya başladı hemen kaçtım sonra geri döndüm ve onu vurdum.böylelikle bitane si gitti ama yukardaki topu doldurup diğerini vuramıyorum.neler gerektiğini bana açıklarsan çok sevinirim
Sayfanın En Üstüne Git

Mérula Alba
Seçkin Üye

Turkey
İleti 660

İletim - 24/03/2006 :  20:57:17  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bütük topun malzemelerini dolduracağın yeri görmüşsündür herhalde. içine büyük demir gülleleri koyacaksın. bir şeyler daha koyuluyordu ama tam olarak hatırlamıyorum. bir çeşit toz halindeki maddeydi galiba. envanterindeki tüm toz ya da tozken katılaştırılmış maddeleri dene orda. yanlış hatırlıyor olabilirim ama sanırım pyroxylin ya da powder falan koyacaksın. doğru yaptığında büyük topa tıkladığında elinde ateşleyici olacak hedef görünecek. zamanlama çok önemli dikkat.

- How many did you fall in love before me?
- None!
- And after me?
- None!
Tristan&Isolde
Sayfanın En Üstüne Git

Pırates
Üye

Turkey
İleti 162

İletim - 25/03/2006 :  17:55:16  Bilgileri Göster  Pırates'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
çok saol geçtim
Sayfanın En Üstüne Git

Pırates
Üye

Turkey
İleti 162

İletim - 25/03/2006 :  18:12:01  Bilgileri Göster  Pırates'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
şimdiki sorunum robot bu robot sorular sorup duruo gerçi 6 ya geliyorum okadar.senden ricam o müsik kağıdını nereye yerleştiricem sölermisin
Sayfanın En Üstüne Git

Pırates
Üye

Turkey
İleti 162

İletim - 25/03/2006 :  18:16:56  Bilgileri Göster  Pırates'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
şey bide unutmadan o kapalı kasayı açamıyorum 'N' şeklini yapıyorum ama olmuo yardım edersen mutlu olurum şimdiden tşkkürler.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 20 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000