AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Macera Oyunları Genel
 Return to Mysterious Island Tam Çözümler İpuçları
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 20

Mérula Alba
Seçkin Üye

Turkey
İleti 660

İletim - 25/03/2006 :  23:02:56  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Öncelikle arka arkaya mesaj atmana gerek yok. Önceden yazdığını "iletiyi düzenle" seçeneğinden düzeltebilirsin. :)

Sorularına gelince. Kasa bulmacasının çözülmüş halinin resmi belki işine yarar. http://www.resimload.com/140611/SyxsCnz.jpg

Robot seni nemo sanıyor ama sorduğu sorularla da nemo olduğunu kanıtlamanı isityor. Eğer soruları bilirsen oyunu bitireceksin. bilemezsen öldürüyor zaten seni. Oyunu bitirmenin bir yolu daha var. O da piyano bulmacası. Piyano daha kolay. Mağaranın ilk girişinde aldığın nota kağıdını piyanoya yerleştir. Piyanonun yeri de burada: http://www.resimload.com/140611/1jr42ab4.jpg

Piyanoda bir müzik çalacak. Yapman gereken müziğin aynısı çalmak. Piyanoda çalışan tuşları soldan sağa 1, 2, 3 diye sıralandır.7 tuş var numaralara göre. sırasıyla 5 7 3 5 1 2 diye çal. Oyunun sonunu izle.

- How many did you fall in love before me?
- None!
- And after me?
- None!
Tristan&Isolde
Sayfanın En Üstüne Git

Pırates
Üye

Turkey
İleti 162

İletim - 26/03/2006 :  14:46:44  Bilgileri Göster  Pırates'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Çok saol yardımların sayesiyle sonunu gördüm çok mutluyum.tekrar saol
Sayfanın En Üstüne Git

Mérula Alba
Seçkin Üye

Turkey
İleti 660

İletim - 26/03/2006 :  17:59:31  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ehehe öenmli değil ;)

- None!
- And after me?
- None!
Tristan&Isolde
Sayfanın En Üstüne Git

scorpionfa
Seçkin Üye

Turkey
İleti 585

İletim - 08/04/2006 :  22:52:51  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Oyuna bende yeni başladım. Gariptir ki vir yerde takıldım. Resmen oyunun gidişatını çıkmaz yola soktum. Bambuları kaynar suya atıp maymunu kaçırdığımız noktadan öteye geçemiyorum, çünkü ben bambuları daha önceden suya atıp patlatmıştım. Ama yine de mağraya girip topu ateşleme, köpek balıklarını okla öldürme, tüfeği yapma, sülfirik asit karşımını hazırlama (tam olarak değil), ve Nemo yu gömme gibi işlemleri yaptım (inci çıkıyor). Mağradan çıkınca yine bir maymun gelip beni içeri sokmadı.

Edit:
Evet, yardım istemekte sanırım erken davranmışım. Maymunlardan birine kek ile, diğerini de alkolle (karaağaç şurubunu damıtma kazanında kaynatarak) uyutmayı başardım. Oyunda bir bulmacanın birden çok çözümünün olması çok harika doğrusu. Sırf olta yapmak için üç farklı ipten birinin, üç farklı ağaç dalından birinin, iki farklı çengel ve bir çeşit solucan kullanılabildiğine inanabiliyor musunuz?

HL2 Stats:
http://hl2mp.tsgk.com/index.php?mode=playerinfo&player=405730

TF2 Stats:
http://steamcommunity.com/id/scorpionfa/stats/TF2
Sayfanın En Üstüne Git

Mérula Alba
Seçkin Üye

Turkey
İleti 660

İletim - 09/04/2006 :  01:09:30  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ya çok güzel de şöyle bir problem var. Oyun boyunca bir çok şey topluyorsun etraftan. Topladıklarında bir şeyler yapıyorsun. Ancak yaptığın her aleti kullanmıyorsun. Uçurtma yaptım ama hiç kullanmadım. Bir yay ve ok yaptım ama onu da kullanmadım. Ama yayı ve oku ilk yaptığımda onu kullanacak yerleri deli gibi aradım. Bu beni çok yormuştu. Bir de bana taş atan edepsiz maymunları başımdan savmak için sapan falan yapıp onlara taş attım. Meğerse onu yapmadan da sadece diğer taraftan ilerleyerek bi höööyyttt demek yetiyormuş. Ama en sevdiğim yer, değirmenden dışarı çıktığımda kafama yediğim çekiçti. Velhasıl çok güzel oyundu. :)

- None!
- And after me?
- None!
Tristan&Isolde
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 20 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000