AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Macera Oyunları Genel
 Return to Mysterious Island Tam Çözümler İpuçları
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 20

Mérula Alba
Seçkin Üye

Turkey
İleti 660

İletim - 27/01/2005 :  17:30:57  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Amburya'ya cevap:
Karşıdaki maymunu daba önce aldığın bambulardan(2 tane) bir tanesini kaynayan suya atarak korkutacaksın. Bambuyu kaynayan suya attığında patlama sesi çıkacak ve maymun korkup kaçacak.
değirmene gelince, oraya ilk çıktığında yerden aldığın mavi-beyaz çizgili bir büyük bez var. Bu büyük bezi hadiye verdiğin maymunun tuttuğu kolların üzerine tıklayarak değirmene yerleştir. Değirmene gir ve daha önce almış olduğun buday başağını ordaki mekanizmaya yerleştir. Un elde etmiş olacaksın. Tüm bunları yaptıktan sanra sahile dön ve oyunun başında bir adam hayaleti gördüğün yere git. maymunla ip merdiveni birleştir ve yukarıya tıkla. yukarı çık. Mumu orda etrafı aydınlatmak için kullanacaksın. yukarı çıktığında bir ekran düz ilerle. Mumu Kullanacağın yeri göreceksin... Kolay gelsin...

- How many did you fall in love before me?
- None!
- And after me?
- None!
Tristan&Isolde
Sayfanın En Üstüne Git

Mérula Alba
Seçkin Üye

Turkey
İleti 660

İletim - 27/01/2005 :  17:43:33  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Efsaneneo'ya cevap:
Uçurtmayı ben de yaptım ama hiç kullanmadım. Telefonumu şarj ettikten sonra başka bir batarya daha yaptım ama yine kullanmadım. Yaptığın topu daha sonra kullanacaksın. Film makinesine gelince tüm onları daha önce yapmış olduğun mercek(açık mavi yuvarlak cam) birleştirerek film makinesini çalıştıracaksın. Dalgıç Kıyafetine gelince onu film makinesini bulduğun yerde aşağıya giden bir merdiven var. Oraya indikten sonra su altında yürümek için kullanacaksın. Ancak suya girmeden önce tüfek ve mermi yapman gerekecek. Çünkü suyun içinde yaşayan ve tehlikeli bir şey var. Tüfeği henüz almadıysan mağra içindeki uzun koridorda yerde duruyor. Fotoğraf makinesini yapmak için gerekli olan merceği daha önce herhangi bir şey yapmak için kullandıysan onu kullanmadan önce save ettiğin yere dönmen gerekecek üzgünüm...Kolay gelsin...

- None!
- And after me?
- None!
Tristan&Isolde
Sayfanın En Üstüne Git

Mérula Alba
Seçkin Üye

Turkey
İleti 660

İletim - 28/01/2005 :  16:57:44  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Lambanın tam olarak nasıl yandığını hatırlamıyorum ama galiba ya mumla yakacaksın ya da çakmakla.Dalgıç kıyafetine de lamba koyacaksın. İki ayrı lamba almış olman gerekli...

- None!
- And after me?
- None!
Tristan&Isolde
Sayfanın En Üstüne Git

amburya
Üye

İleti 11

İletim - 28/01/2005 :  16:59:40  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
teşekkürler gerek kalmadı buldum hepsini
saol..
Sayfanın En Üstüne Git

amburya
Üye

İleti 11

İletim - 30/01/2005 :  00:08:22  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
saol yaa ama buldum lambaları yakmayı o ikinci batery ile yakılıyormuş ama deniz altındaki kaptan nemo nun odasındaki soru sorcam diye tuturan meraklı robotu geçemedim ne yapmam gerekli yardım lütfen artık savinaya söölemeye utanıyorum :P
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 20 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000