Soruları boşver. Bu bölümü piyanoyu çalarak da bitirebilirsin. Nemonun yerine ilk girdğinde sağ tarafta yarım kalmış bir nota kağıdı bulmuş olman gerek. nota kağıdını piyanoya yerleştir. piyanoda çalışan tuşları soldan sağa 1, 2, 3 diye sıralandır.7 tuş var numaralara göre 5 7 3 5 1 2 diye çal bunu çaldığında robot adanın etrafındaki koruma kalkanını kapatacak ve adayı Jap ile terkedeceksin...
- How many did you fall in love before me? - None! - And after me? - None! Tristan&Isolde
Ben de öyle düşünmüştüm. Kısa bir oyun ama gerçekten çok keyifli. Bir dr aldığım veya yaptığım her şeyi kullanmadım. Yaptığım ikinci bateri, uçurtma, dinamt...Ama yine de güzeldi.
- How many did you fall in love before me? - None! - And after me? - None! Tristan&Isolde
Karşıma çıkan bölümleri geçtim. Ama yol bitti. Ne yöne gidecemiğimi bilmiyorum. Su aldıgım yerde duvarı kırarak bir yol açtım. Ama giremiyorum mum veya lambaya ihtiyacım olduğunu söylüyor. Nereden bulurum. Ayrıca özenle yaptığım keki ne yapacağım. Lütfen yardım !!!
Yaptığın keki kullanmana daha çok var. Öncelikle sunu sormaliyim: İp merdiven yaparak adanın karşı tarafına geçtin mi? Eğer geçmediysen değirmenin ordaki tamir ettiğin merdivenlerin oraya git. Jap ile bıçağı birleştirerek ağaçta asılı olan sarmaşığı al. İp merdiven yapacaksın. Daha sonra kaynayan suyun olduğu yere doğru ilerle. Suya gelmeden sağdaki yola dön. Karşıya baktığında kurak ve gri renkli bir arazi göreceksin. Bulunduğun yerde bir direk var. Jap ile ip merdiveni birleştir ve direğe tıkla. Karşı tarafa geçmek için merdiveni jap senin içib bağlayacak. Karşı tarafta mum yapmak için malzemeler de toplayacaksin. Bu bölüm biraz karışıktır.Karşı tarafı bitirdikten sonra oyuna ilk başladığın yere sahile gideceksin. Sahil-de yukarıda bir hayalet görmüştün ilk başta. Diğer ip merdiven ile Japi birleştirerek kaptan nemonun yerine tırmanacaksın.Kazma ile kıdığın duvarı daha sonra nemonun mekanından çıkmak için kullanacak-sın. Keke gelince oyun ilerlediğinde nemonun yerinde bir maymun çıkacak ve yolunu kesecek. Keki onu uyutmak için kullacaksın. Kolay gelsin...