AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Macera Oyunları Genel
 Return to Mysterious Island Tam Çözümler İpuçları
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 20

noog
Üye

İleti 9

İletim - 09/02/2005 :  14:27:18  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Selam Savina,
Mumu yaptım. Glycerin'i çok aradım göbeğim çatladı bulamadım ama yine de mum yaptım. Şu an Nemo'nun odasındayım bulmacaları çok eglenceli. Galiba yolun sonuna yavaş yavaş geliyoruz. Yardımların için sagol

x~NoG
Sayfanın En Üstüne Git

Mérula Alba
Seçkin Üye

Turkey
İleti 660

İletim - 09/02/2005 :  17:58:52  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
gliserini adanın karşı tarafından aldığın bir materyal ile yapacaksın. birleştir bir şeyleri. tam hatırlamıyorum nasıl yapıldığını.
Arkadaşın biri notaları nasıl bulduğumu sormuş. Daha önce aldığım nota kağıdını piyanodakine koydum. sonra tesadüfen bir yere tıkladım ve müzik çalmaya başladı. daha sonra müziği birkaç kez dinledim. kulağım çok iyidir :) daneye deneye buldum....

- How many did you fall in love before me?
- None!
- And after me?
- None!
Tristan&Isolde
Sayfanın En Üstüne Git

shydevil
Üye

İleti 7

İletim - 09/02/2005 :  19:44:41  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
lütfen bana yardım edin ben tüfek aldım ancak mermi yapamıyorum birde değirmenin o aşağısına inerken bir yerde ağaçta yeşillik var ancak alamıyorum manyunu yolluyorum ama gitmiyor onu nasıl alabilirim?yardım ederseniz sevinicem...
Sayfanın En Üstüne Git

Mérula Alba
Seçkin Üye

Turkey
İleti 660

İletim - 10/02/2005 :  02:01:14  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
değirmenin oradaki yeşilliği almak için maymun ile bıçağı birleştireceksin.sanırım ip merdiven yapmamışsın.merak ettiğim kaptan nemonun yerine nerden girmiş olduğun? orada ilerleyebilmek için adanın karşı tarfına ip merdivenle maymunu birleştirip gitmen gerek. ya sen bunları yaptın ya da ben seni yanlış anladım.
silah ve mermiye gelince: charcoal+sulfur+saltpaper=gun powder
ancak silah mermisini yapamazsan şöyle olabilir:daha ilerilerde silahı kullanacağın yer karşına çıkan su altındaki canavar olacak. bunu silah olmadan da etkisiz hale getirebilirsin: envanterindeki ölü hayvan(kirpi) ile narcothic plant'i birleştirip canavara verirsen uyuyacak.
kolay gelsin

- How many did you fall in love before me?
- None!
- And after me?
- None!
Tristan&Isolde
Sayfanın En Üstüne Git

balaa
Üye

Turkey
İleti 10

İletim - 10/02/2005 :  09:05:59  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Merhaba ben foruma yeni katıldım, oyunda bir yerde takıldım ve geçemiyorum, nemonun yerinde robotun birini top ile öldürdüm, daha önce birini de natilusun yanında öldürmüştüm, ancak ondan düşen anahtarı alamadım, neyse sonra merdivenden sahile indim ve gıcık bir maymun merdiveni aşağıya attı, kalakaldım, öldürdüğüm 2 robotun anahtarlarını aldım, bir tanesinin kafasında rakam ve harflaerden oluşan bir şifre var, ve ben asla çözemiyorum ühüüü lütfen yardım edin, savinaaa

Teşekkür ederim:)
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 20 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000