AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Macera Oyunları Genel
 Return to Mysterious Island Tam Çözümler İpuçları
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 20

noog
Üye

İleti 9

İletim - 10/02/2005 :  09:17:51  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Deneme yanılma en güzeli. Ben sondaki 7 soruyu deneme yanılma ve Moonstar sözlük ile çözdüm

x~NoG
Sayfanın En Üstüne Git

noog
Üye

İleti 9

İletim - 10/02/2005 :  09:29:41  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
savina yüksek müsadenle artık oyunu bitiren bir kişi olarak balaa' yardım etmeye çalışayım.

Balaa;

Oyunda 4 robotu öldürüp 4 anahtarıda almalısın. Yoksa ileride deniz altına giremezsin. Numaralar ve harfler belli bir düzende ilerliyor. Yani her sayının bir harf karşılığı var.(Yada tam tersi) Birkaç sallama yap. Tuttuğunda alttaki yeşil lamba yanıyor. Bildiklerini not et. Bilemediklerin için sallamaya devam. Kısa süre de çözersin. Zira bu harf ve numaralardan oluşan soruların en basit olanı.

Su alıp yıkandığın bir göl kenarı vardı. Oraya git. Ama yukarı çıkmak için lazerleri geçmen lazım. Değirmenin önünde ucu yarım aya benzeyen birşey almıştın. Onu ve zinciri birleştir. Lazere doğru tut. Oradan geçeceksin. Gölün yanında sonradan örüldüğü belli olan bir duvar var. Onu değirmenin önünden aldığın kazma ile kır. İçeri gir. Karşına gelecek maymuna keki ver ve uyut...

Savina eksik birşeyim varsa sen tamamla üstadım.

x~NoG
Sayfanın En Üstüne Git

balaa
Üye

Turkey
İleti 10

İletim - 10/02/2005 :  09:43:51  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Noog,

Çok sagol da ben keki daha önce verdmiştim, başka bir maymuna şu araziden geçmiştik ya ordaki maymuna yedirdim, bir de uyudu diye sevinmiştim, neyse elimde başka yiyecekler var. Bir de o duvarı kırıp girmiştim zaten, yolu biliyorum da şu lazerden geçmeyi denicem, zinciri birleştirmiştim, ne işe yaradığını anlamamıştım. Ben robotun birini denizaltının orda katlettim, anahtar filan da göremedim, galiba oyunun gidişatını bozdum:( ya şu senin basit bulduğun şifre beni mahvetti, çözemiyorum, kırk deneme yaptım, yanan yeşil ışıklar her seferinde değişiyor, üff, neyse bir daha deniycem, sağol

Teşekkür ederim:)
Sayfanın En Üstüne Git

ihrusen
Üye

İleti 4

İletim - 10/02/2005 :  11:43:20  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar öncelikle sizlere ve bu foruma rastladığım için kendimi şanslı hissediyorum. ben öncelikle merceği bulamadım, ikincisi de kapyan nemonun denizaltına girmeyi de beceremedim bu konuda yardımlarınıza ihtiyacım var, şimdiden teşekkürler
Sayfanın En Üstüne Git

ihrusen
Üye

İleti 4

İletim - 10/02/2005 :  11:50:06  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar öncelikle sizlere ve bu foruma rastladığım için kendimi şanslı hissediyorum. ben öncelikle merceği bulamadım, ikincisi de kapyan nemonun denizaltına girmeyi de beceremedim bu konuda yardımlarınıza ihtiyacım var, şimdiden teşekkürler
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 20 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000