ya o yeşilliği aldım onun biraz ilersinde bir ağaç daha var ordakini alamadım ipi yaptım karşıya geçtim yani aklına gelen herşeyi yaptım benim tek sorunum suyun içinden geçemiyorum ama şimdi dediğini yapıcam bakalım olucakmı?yani eksik 2 veya 3 yer var suyun altından gitsem belki onlarda çözülücek umurım anlatabiliyorum.
Ohoo akadaşlar siz aşmışsınız artık kendinizi noog. memnuniyetle müsade ediyorum. gelelim şu mercek meselesine. bu mercek mavi renkli bir cam. ve bu merceği daha oyunun başında adanın yukarı bölümüne çıkmadan yapmış olman lazım. eğer daha önce başka bir şey için mesela ateş yakma için kullandıysan dostum burdan sonra sana nasıl yardım edeceğimi bilemiyorum. elindekileri denemeye devam et. mutlaka başka bir bileşikle yapılıyordur. Deneme yanılma yoluna sık sık başvurmak lazım...kolay gelsin arkadaşlar. Artık çok mutluyum çünkü yardım edecek bir kişi daha oldu. Noog senden bahsediyorum.
- How many did you fall in love before me? - None! - And after me? - None! Tristan&Isolde
yok merceğim var benim oyunun başında teleskobu bozarak elde etmiştim, bir de mağarada kamera ile fotoğraf kağıtları buldum ama hala bişey eksik olmuyoooo. Öf şu robot da amma gıcık ya bir türlü şifreyi çözemiyorum