AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Macera Oyunları Genel
 Return to Mysterious Island Tam Çözümler İpuçları
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 20

balaa
Üye

Turkey
İleti 10

İletim - 10/02/2005 :  11:54:07  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar, fotoğraf makinesini yapamıyorum, sadece bir madde eksik ama ne bilmiyorum, işime yaramayacaksa hiç uğraşmıyayım diyorum

Teşekkür ederim:)
Sayfanın En Üstüne Git

ihrusen
Üye

İleti 4

İletim - 10/02/2005 :  14:47:45  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
o bulamadığın madde mercek olsa sanırım, işte ben de onu soruyorum merceği bulamadım derken onu kastettim
Sayfanın En Üstüne Git

shydevil
Üye

İleti 7

İletim - 10/02/2005 :  15:17:49  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ya o yeşilliği aldım onun biraz ilersinde bir ağaç daha var ordakini alamadım ipi yaptım karşıya geçtim yani aklına gelen herşeyi yaptım benim tek sorunum suyun içinden geçemiyorum ama şimdi dediğini yapıcam bakalım olucakmı?yani eksik 2 veya 3 yer var suyun altından gitsem belki onlarda çözülücek umurım anlatabiliyorum.
Sayfanın En Üstüne Git

Mérula Alba
Seçkin Üye

Turkey
İleti 660

İletim - 10/02/2005 :  15:19:25  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ohoo akadaşlar siz aşmışsınız artık kendinizi noog. memnuniyetle müsade ediyorum. gelelim şu mercek meselesine. bu mercek mavi renkli bir cam. ve bu merceği daha oyunun başında adanın yukarı bölümüne çıkmadan yapmış olman lazım. eğer daha önce başka bir şey için mesela ateş yakma için kullandıysan dostum burdan sonra sana nasıl yardım edeceğimi bilemiyorum. elindekileri denemeye devam et. mutlaka başka bir bileşikle yapılıyordur. Deneme yanılma yoluna sık sık başvurmak lazım...kolay gelsin arkadaşlar. Artık çok mutluyum çünkü yardım edecek bir kişi daha oldu. Noog senden bahsediyorum.

- How many did you fall in love before me?
- None!
- And after me?
- None!
Tristan&Isolde
Sayfanın En Üstüne Git

balaa
Üye

Turkey
İleti 10

İletim - 10/02/2005 :  16:26:42  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
yok merceğim var benim oyunun başında teleskobu bozarak elde etmiştim, bir de mağarada kamera ile fotoğraf kağıtları buldum ama hala bişey eksik olmuyoooo. Öf şu robot da amma gıcık ya bir türlü şifreyi çözemiyorum

Teşekkür ederim:)
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 20 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.04 Snitz Forums 2000