ben oyunu daha yeni aldım maymunların yanından geçemiyorum.ok yaptım ama yay yapamıyorumbirde yukarıda maymunun olduğu merdivenler var fakat kırık yazıyor nasıl çıkıcam.yardım edin
Maymunlara sırtını dön ve kıyıya git. Orda ekranın sol tarafında turuncu bir çamur göreceksin. Bir ayak izi al. Bu arada etrafta da birtakım otlar var, onları toparla. Ayak izini aldıktan sonra kırık merdivenlerin ordan bir tahta parçası(kutu gibi) almış olman gerek. O tahta parçası ile ayak izini birleştir. Pişmemiş tuğla elde edeceksin. Sahile dön ve elde de etiğin tuğlaları pişir. Kırık merdivenin oaraya gel, ve merdivenlere tıkla pişmiş tuğlaları. Bir ayrıntı daha: Envanterinde mutlaka bir ayak izi bulundur. Çünkü oyun boyunca defalarca buna ihtiyacın olacak. Merdiveni tamir ettikten sonra değirmenin oraya çıkmış olacaksın. Ordan maymunlara doğru giden bir yol var. İlerlediğinde maymunlar korkup kaçıyor. Ama maymunlara doğru ilerlemeden önce değirmenin etrafındaki objeleri almayı da unutma. Kolay gelsin...
- How many did you fall in love before me? - None! - And after me? - None! Tristan&Isolde
selam arkadaslar ben yeni uye oldum aslında ben bu sıteye bıraz oyun oynamak ıcın katıldım ama malesef oyun oynayamıyom ne yapmam lzaım sureklı buraya takılıyom sımık.