arkadaşlar çok zor bir yerde takıldım. 6. bölümdeyim. Burada asansörle 4. kata çıktım, tepemde bir helikopter var. Mesajda roketatardan bahsediyor ama elimde yok, bunu bulabileceğim bir yer varmı? Eğer yoksa bir depoya gitmem gerekiyormuş, bu depo nerede acaba, üst kata çıkmam gerekiyormu? Üst kat tam bir cehennem, iki adam beni karşılıyor. Sizce doğru yere mi geldim? Biraz bilgi benim için çok iyi olur. Teşekkürler.
Tekrar merhaba:)Tam neresesi,asansörle çatıya çıktığın yermi?Burası zoru olması gereken,çatıda kaçarak gaz depolarının birinde vanayı kapatıp en sağda diğer bie aşağı inişten inerek seni karşılayan tankı geçebilirsen hemen sağa boşluğa inip ordan yukarı kütüphaneye gelecek ve tankları topla imha edecek ve içeride roketatarı alacaksın sonra yukarı çıkıp hel. işini bitireceksin. Rivayet olan ve çoğu kimsenin başardığı kütüphaneye üsten baktığın demir parmaklıklı bir yer var orda parmaklık aralığı geniş olan bir yerden epey bir geçmek için zorlarsan pat aşağı düşüyorsun ve oyun tamamen kolaylaşıyor:)roketi al tankları hallet ve sağ taraftan yukarı çık bunu yapmadan önce bodrum kat elektriği kesik olsun.Kolay gelsin