|
| Yazar |
Konu  |
|
|
guraktan
Seçkin Üye

Turkey
İleti 338 |
İletim - 18/01/2005 : 18:53:25
|
| İnternetten demoyu indirdim, beğenirsem alacağım. Burada kaydetme seçeneğini göremedim, acaba demo olduğu için mi? Oyunu nasıl kaydedebilirim? Ayrıca oyundan çıktığımda XP güvenlikten, program internete bağlanmaya çalıştı, engellemeye devam edeyimmi diye mesaj geldi. Tehlikeli birşey varmı yoksa bu sıradan bir uyarı mı? |
|
|
Geppettous
Seçkin Üye

Turkey
İleti 424 |
İletim - 18/01/2005 : 21:57:19
|
Guraktan 13 çizgi film tadında güzel bir oyun ama önce iron üstüne bulabilirsen chaser mutlaka oyna aynı tarz fakat daha değişik ve güzel tavsiye ederim:) 13 istediğin yerde save yok ilerledikçe otamatik save var oyun sırasında save yapsan bile tekrar save açtığında kendi save noktasından açıyor:)hadi baştan biraz sabır gerekiyor;) |
İyi oyunlar 1964 |
 |
|
|
NoD0ubT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 785 |
İletim - 18/01/2005 : 22:14:22
|
| Sanırım sende Service Pack2 var.Service Pack2 olur olmaz şeye güvenlik uyarısı verir, pek umursama. |
 |
|
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 18/01/2005 : 23:05:41
|
XIII'ün demosunu oynamış çok hoşuma gitmişti. Aksiyon/Macera gerçekten. Ama sonra araya başka işler girdi kaynadı, tekrardan bakılası bir oyun, Geppettous hocam kaç cd acaba XIII? Bir de demoyu oynarken yanlış hatırlamıyorsam ses sorunu çekiyordum altıpatlarla ateş ederken ses bozulup cazır cuzur gibi sesler çıkıyordu . Bu sorunu yaşadın mı sen de? |
 |
|
|
Geppettous
Seçkin Üye

Turkey
İleti 424 |
İletim - 18/01/2005 : 23:37:44
|
3-4 cd tam hatırlamıyorum,cd kutularıma bakardım ama evimden uzaklardayım:) Ses sorunu yoktu,fakat ses efektlerinin yazıya dönüşmesi nedeniyle ekranda yığılmalar oluyordu:)çizgi film tadında olması gerektiğinden bunuda yapmışlar.
|
İyi oyunlar 1964 |
 |
|
|
guraktan
Seçkin Üye

Turkey
İleti 338 |
İletim - 18/01/2005 : 23:40:23
|
Geppettous, önerin için teşekkürler, oyunun incelemesini okudum ve ilgimi çekti. Sanırım bayramdan sonra bu konuya eğilebilirim. Tabi İronuda erteleyecem biraz. İvan XIII, 4 CDimiş maalesef. |
 |
|
| |
Konu  |
|
|
|
|