Oyunun daha ne devamı olacak... Başka Total War çıkarsa Ottoman Empire:Total War çıkar diye düşünüyorum. Eksilere ve Artılara gelince; Grafikleri Çok Güzel Yapmışlar Hem harita üzerinde piyonlarla hem de savaş yaparken ordularla oynayabiliyorsun. Ama... Oyunun çok detaylı olması oynanabilirliğini azaltmış. Denizlerde Savaşı kendisi otomatik yapıyor... Oyunda Türkiye'den daha doğusunu çizmemişler, Türkiye'den sonra harita bitiyor. Doğal olarak Türkler de oyunda olmuyor...
belki sadece osmanlıya özel bir oyun olur yani rome gibi,tabi osmanlı devletini eksiksiz yaparlarsa her detayını yaparlarsa rome total wardan çok daha iyi olur.
pek zannetmiyorum osmanlı için oyun yapsınlar türklerin olmaması gayet doğal cünkü oyun roma kuruluş aşamasında bildiğiniz türkler avrupa coğrafyasına kavimler göçüyle(Millatan sonra)geliyor.Oyun milattan önce ama ben karadenizin kuzeyindeki turuncu devlet(ismini bilmiyorum)onların türk olduğunu düşünüyorum ama az önce yazdığım şeylerle bunlar tezat oluyor...
Forum Başlangıç- 24/05/2002
"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.." Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277