AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Strateji Oyunları
 Total War
 Roma Total War Realism Mod
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

Apis_mellifica
Üye

Turkey
İleti 147

İletim - 22/03/2005 :  14:09:42  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bu mod'u kullanan var mı? Varsa yorumlar?

Şu an 5.4'ü kullanıyorum... Oyunun tarihi yanının biraz daha ileri çıktığı bir mod. Kurulması için 1.2 Patch'i de gerektiğinden ve bu patch oyundaki yapay zekayı baya arttırdığından özellikle savaşlar daha zorlu geçiyor... Artık savaş zamanı limanlarınız karadan veya denizden kuşatma altına alınırken artık rebel orduları ve şehirleri durdukları gibi kalmıyor, gelişiyorlar, gerekirse saldırganlaşıp kuşatma veya diplomasi yapabiliyorlar.

Ayrıca diplomatrlar, spylar ve Assasin ler artık dahafazla hareket edebiliyorlar. Tek bvir kişinin bir orduyla aynı hızda gitmesi saçmaydı... Ayrıca Bribe ücretleride baya arymış. Eskisi gibi düşmanın en güçlü ordusunu 2000 küsür kuruşla kandıramıyoruz.

Harita asya ya doğru Hindistan kadar baya genişlemiş, en önemliside şehir sayısı 2 katına çıkmış. Mesela artık Sicilyada 3 değil 5 şehir var ve istenilen ülke ile başlanabiliyor...

Gördüğüm kadarıyla sadece 2 kötü yanı var bu modun.
1)Generaller artık süvari değil. Oyunda üretebildiğiniz en güçlü birimin başına oluyorlar (Mesela Benim Faction liderim şu an bir Triari birliğinin başında)
2)Romalılardan sadece Julii ile oynanabiliyor.

15.11.1984 tarih ve 3080 sayılı "5.5.1972 tarih ve 1587 sayılı Nüfus Kanunu'nun Bazı Maddelerinin Değiştirilmesine ve Bu Kanuna Bazı Madde ve Fıkralar Eklenmesine İlişkin Kanun Hükmünde Kararnamenin Değiştirilerek Kabulü Hakkında Kanun"

inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749

İletim - 28/03/2005 :  09:30:17  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
nasıl buldun arkadaşım bana nerden nasıl kullanacağımı bş anlatsan

Forum Başlangıç- 24/05/2002

"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.."
Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000