AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Strateji Oyunları
 Total War
 oyun hakkındaki eksi artı yorumlarınız
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 5

NoD0ubT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 785

İletim - 29/01/2005 :  21:15:51  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Eğer Selucid Empire ya da Carthage'yi seçerseniz, filler ile kapıları yıkabiliyorsunuz. Tabi onları seçince Senate size görev vermiyor.
Sayfanın En Üstüne Git

canoOo
Üye

Turkey
İleti 57

İletim - 31/01/2005 :  17:21:58  Bilgileri Göster  canoOo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar şurda bi konu açtık hiç bişe yokk.Biraz eleştirici yanınızı meydana çıkartın.
Sayfanın En Üstüne Git

Himanchig
Üye

Turkey
İleti 386

İletim - 15/02/2005 :  23:24:28  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bence bayaa iyi bir oyun yapmışlar. Zaten gırafikleri süper sesleri de abartmadan gerçek gibi yapmışlar.Böyle güzel oyuna ne denir ki. Süper bir oyun almayanlar çabuk gidip alsınlar , pişman olursunuz sonra.

<<< Basit bir insanı başka bir basit insandan ayıran özellik çaba , sevgi ve fedakarlıktır >>>
Sayfanın En Üstüne Git

Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468

İletim - 27/02/2005 :  23:03:23  Bilgileri Göster  Dodo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Oyunu yeni aldım, size tek tavsiyem tüm gücünüzü bir orduya yıkmayın ve sınırları güçlü birimlerle doldurun.

be the
change
you wish
to see in the
world...

Mahatma Gandhi
Sayfanın En Üstüne Git

Apis_mellifica
Üye

Turkey
İleti 147

İletim - 20/03/2005 :  23:10:02  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Harita Realism 5.4'ü yüklerseniz Hindistana kadar genişliyor, şehir sayısıda iki katına çıkıyor.
Yapay zeka konusunda da 1.2 Patch'i yapay zekayı baya geliştiriyor.

Oyundaki baya eksinin Patchler ve Modlar ile giderilebildiğini gördüm. Özellikle Realism Modu tavsiye ama Roma ailelerinden sadece Julii ile oynanabiliyor, Roma devletleri dışındaki bütün ırklar açık, oynanabilir oluyor.

15.11.1984 tarih ve 3080 sayılı "5.5.1972 tarih ve 1587 sayılı Nüfus Kanunu'nun Bazı Maddelerinin Değiştirilmesine ve Bu Kanuna Bazı Madde ve Fıkralar Eklenmesine İlişkin Kanun Hükmünde Kararnamenin Değiştirilerek Kabulü Hakkında Kanun"
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 5 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000