ARKADAŞLAR BEN BU OYUNU DAHA 3 GÜN ÖNCE YÜKLRDİM.OYUN GAYET GÜZEL ÇALIŞIYOR AMA BAZI SORULARIM VAR.MESELA OYUNDA KARŞI TARAFIN BİR KALESİNİ ALMAK İSTİYORUM.GENERALİMİ O KALEYE TIKLATTIRIYORUM.ADAM KALEYE 2 3 KEZ VURUYOR AMA SAVAŞ OLMUYOR.BİR ŞEY ÇIKIYOR KARŞIMA.ASKERLERİN KALENİN YANINDA OLDUĞU BİRŞEY.DİREK KALEYE NASIL SALDIRACAĞIM.BİR KERE SALDIRDIM AMA NASIL YAPTIM BİLMİYORUM.O KALEYİ ALDIKTAN SONRA BAŞKA SALDIRCAK YER BULAMADIM.ROMAYA SALDIRMAYA ÇALIŞIYORUM YETERİ KADAR GÜCÜMÜN OLMADIĞI SÖYLÜYOR.SON SORUMDA NASIL ASKER ÜRETİLİYOR.BUNLARIN CEVABINI BİLENLER LÜTFEN YANITINI GÖNDERSİNLER...
şimdi ilk olarak kaleye adamını saldırrtığında kale savuma alıyor önüne bir sayfa açılıyor orda bir araba gibi kapı kırmaya yarayan birşey var ondan bir tane felan bas ama bunları kullanman için bir sene beklemen lazım bir sene geçirdikten sonra adamını tekrar kaleye saldırt önüne çıkan sayfada sağ alt köşede üç tane buton var üstteki butona basarsan oyunu sen kontrol ediyorsun,ortadaki butona basarsan otomatik yapıyor,alttaki butona basarsan geri çekiliyorsun okey.nasıl adam çıkarcaksın ilk önce bir şehrine tıkla sonra sağ alt köşede üç tane asker olan bir buton var ona bas ve adam çıkar okey