ben medival total warı bitirdim sorularınız için berkaykaan@gmail.com rpme total war degisik bir oyun turkler neden yok? Niye sadece 3 ulke var? Eko yu nasıl duzelticez?simdiden cevaplarınız için sağolun bekliyorum savas nasıl kazanılır? 1.Guclu ve duzenli bir ordu 2.ticaret3.mantık akıl ve karsı tarafın gücü.
rome total war oyununun haritasına bakarsan türkiyeden doğusu çizilmemiş bunun sonucunda türkler oyuna girmiyor.Neden üç ülke var? Başlangıçta üç ülke var bunun nedeni ise roma nın senatesinde koltuk sahibi olmaları.(yendiğin rakipler sonradan açılıyor ve onlarlada oynayabiliyorsun)Ekonomiyi düzeltmen için elçi ile öbür ırklara ticaret teklifi yapacaksın ve ticaret yollarını geliştirip koruma altına alacaksın insanların topluma uyan düzeni yakalayana kadar şehrini geliştirmeye bakcaksın.Bunların sonucunda ekonomin düzelir ayrıca senatenin verdiği görevliri yapıp senatede daha fazla koltuk kazanmaya ve insanların seni daha çok sevmesine bakacaksın.Roma yı almak için bayağı güçlü olman lazım oyunu bitirebilmen için haritanın 3/2 ve rome yı alman lazım.
nasıl ticaret teklif edeceğiz ve nasıl güçleneceğiz?ben oyunun başında barbarlarla savaştım onları köprü olan bir yerde yendim.yunanlıların bir kalesini ele geçirdim.daha sonra savaş yapacak birini bulamadım.generalimi götürüyorum belli bir yere gidiyor daha fazla gitmiyor.birde ekranın sağ alt köşesinde seçeneklerde bir endturn seçeneği var.o ne işe yarıyor.