AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Strateji Oyunları
 Total War
 Rome Total War Chat Odası
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

berkay533
Üye

Turkey
İleti 118

İletim - 22/01/2005 :  10:22:14  Bilgileri Göster  berkay533'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ben medival total warı bitirdim sorularınız için berkaykaan@gmail.com rpme total war degisik bir oyun turkler neden yok? Niye sadece 3 ulke var? Eko yu nasıl duzelticez?simdiden cevaplarınız için sağolun bekliyorum savas nasıl kazanılır? 1.Guclu ve duzenli bir ordu 2.ticaret3.mantık akıl ve karsı tarafın gücü.

MOR VE ÖTESİ

canoOo
Üye

Turkey
İleti 57

İletim - 22/01/2005 :  11:01:51  Bilgileri Göster  canoOo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
rome total war oyununun haritasına bakarsan türkiyeden doğusu çizilmemiş bunun sonucunda türkler oyuna girmiyor.Neden üç ülke var?
Başlangıçta üç ülke var bunun nedeni ise roma nın senatesinde koltuk sahibi olmaları.(yendiğin rakipler sonradan açılıyor ve onlarlada oynayabiliyorsun)Ekonomiyi düzeltmen için elçi ile öbür ırklara ticaret teklifi yapacaksın ve ticaret yollarını geliştirip koruma altına alacaksın insanların topluma uyan düzeni yakalayana kadar şehrini geliştirmeye bakcaksın.Bunların sonucunda ekonomin düzelir ayrıca senatenin verdiği görevliri yapıp senatede daha fazla koltuk kazanmaya ve insanların seni daha çok sevmesine bakacaksın.Roma yı almak için bayağı güçlü olman lazım oyunu bitirebilmen için haritanın 3/2 ve rome yı alman lazım.
Sayfanın En Üstüne Git

berkay533
Üye

Turkey
İleti 118

İletim - 22/01/2005 :  11:39:49  Bilgileri Göster  berkay533'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ama medival totaldada turkiyenin dogusu yoktu ama turkler vardı?

MOR VE ÖTESİ
Sayfanın En Üstüne Git

canoOo
Üye

Turkey
İleti 57

İletim - 22/01/2005 :  12:08:27  Bilgileri Göster  canoOo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
roma'nın kuruluşu isa'nın doğuşundan önce 753 te kurulmuştur oysa medieval total war miladdan sonra 1200 yılını anlatmaktadır artık gerisini sen düşün
Sayfanın En Üstüne Git

berkay533
Üye

Turkey
İleti 118

İletim - 22/01/2005 :  12:14:14  Bilgileri Göster  berkay533'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ya bu romanın kurulusunu anlatmıyorda yıkılısını veya gelisimini anlatıyorsa.

MOR VE ÖTESİ
Sayfanın En Üstüne Git

berkay_dogan
Üye

Turkey
İleti 9

İletim - 23/01/2005 :  13:36:19  Bilgileri Göster  berkay_dogan'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
nasıl ticaret teklif edeceğiz ve nasıl güçleneceğiz?ben oyunun başında barbarlarla savaştım onları köprü olan bir yerde yendim.yunanlıların bir kalesini ele geçirdim.daha sonra savaş yapacak birini bulamadım.generalimi götürüyorum belli bir yere gidiyor daha fazla gitmiyor.birde ekranın sağ alt köşesinde seçeneklerde bir endturn seçeneği var.o ne işe yarıyor.

iki kişinin bildiği sır değildir
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000