AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Counter-Strike ve Diğer Half-Life Modları
 Counter-Strike (CS)'ın En İyi Silahı Hangisidir?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 41

beko.berkay.gunes
Üye

Turkey
İleti 2

İletim - 24/12/2005 :  18:14:14  Bilgileri Göster  beko.berkay.gunes'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
yaa arkadaş lar bölüme göre deyişiyo örnek veririsek (yazım hatasına alanmayın) asalt dersek kantırlarda 4-3 3-1 4-4 terörlerde ise 4-2 4-1 bide pusu yaparsan 4-6 ve her iki takımdada 1-3 alın bakalım mumkun olduğunca uzun yazmaya çalıştım.
Sayfanın En Üstüne Git

__doom__
Üye

Turkey
İleti 16

İletim - 27/12/2005 :  18:32:30  Bilgileri Göster  __doom__'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
kullanmayı bilene her silah güzel ama en güzel silah pistolerde 1-3 normalde 3-1 dir tabii 2-1 i unutmayalım

mSSStk
Sayfanın En Üstüne Git

__doom__
Üye

Turkey
İleti 16

İletim - 27/12/2005 :  18:34:33  Bilgileri Göster  __doom__'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
EN İYİ SİLAH POMPALI 2-1

mSSStk
Sayfanın En Üstüne Git

RoM3o
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1373

İletim - 28/12/2005 :  16:16:45  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Hocam anlamadığım bir şey var
1.Asalt ne Doğrusu assault değilmi
2.Kantır ne? Doğrusu Counter değil mi Saygılar.....

alıntı:
beko.berkay.gunes tarafından yazılan:

yaa arkadaş lar bölüme göre deyişiyo örnek veririsek (yazım hatasına alanmayın) asalt dersek kantırlarda 4-3 3-1 4-4 terörlerde ise 4-2 4-1 bide pusu yaparsan 4-6 ve her iki takımdada 1-3 alın bakalım mumkun olduğunca uzun yazmaya çalıştım.

Member Since ~ 2004

God is busy, May i help u? :)

Sayfanın En Üstüne Git

habida
Üye

Turkey
İleti 2

İletim - 03/01/2006 :  10:02:02  Bilgileri Göster  habida'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
kardeşiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm
boşuna ne ugraşıyonuz zevkler ve renkler hiç bi zaman tartışılmaz ister 3-1 le oynar isteyen 2-2 le herkes özgürdür ben böle düşünü yorum ban gelip yok 4-4 cok super illa onla oynucak sın diye bişey yok nasıl istersem öle oynarım ben de habida-s-the-game

OPEN THE HABİDA-S-THE-GAME
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 41 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000