Bence en güzel silah Artic Warfare Magnum (AWP) ve Desert Eagle ikilisi.İkiside az sayıda mermi ile çok işler başarıyor.:DAma Steyr Scout Sniper Rifle'de(4-5) çok güzel bir silah.Neden mi?Çünkü hem rifle ile uzak mesafede etkili olabiliyor hemde rifle'yi açmasakta göz kararıyla hedefi vurmamızı sağlıyor.Aynı şeyi awp ile denerseniz her seferinde merminin kendi kafasına göre saçma sapan yerlere gittiğini görürsünüz:D
abiler bölümüne göre değişir mesela: cs assault da counterlarda colt çünkü açık alnadayız taramak gerek terroristte ise 4-4 ama dustlarda pompalı bide çatı olan yerde sniper ama magnum siniper tekte indirir
abiler bölümüne göre değişir mesela: cs assault da counterlarda colt çünkü açık alnadayız taramak gerek terroristte ise 4-4 ama dustlarda pompalı bide çatı olan yerde sniper ama magnum siniper tekte indirir
Arkadaşım AWP_MAP hariç bütün bölümlerde 4-2 güzel :) ve counterlerde 4-1 Ben hala oyunu oynuyorum en sevdiğim silahlar 1.6 için geçerli 3-1 4-2 4-1 Counterler için 8-8 üstüne 1-4 En iyi silahlar bunlar benim için ama seni bilmem :)