Sewgili Arkadaşlar, Jordan, North Carolina'dan mezun olduğunda Lebrown'dan 4 yaş buyuktu ve ona rağmen daha NBA'e ağırlığını koymuş bir super star deildi!!Ilk draftından 1-2 sene sora asıl performansını ortaya koymaya başladı!!Ama Lebrown 1986 doğumlu ve erken draft olmuş yetenekli bi oyuncu!!Bugun NBA spikerleri ona ne diyorlar biliyor musunuz "Bu çocuk Magic Johnson ve Michael Jordanın en iyi yeteneklerinin karışımıdır"!Yani daha once bole bi oyuncu NBA'e gelmedi arkadaşlar!110 kilo bi insanın bu kadar atletik olması mümkün mu!!Yada her maç hem 20 sayının üstüne çıkıp hem de 2 haneli assistlere yukselen bi oyuncu gordunuz mu?Lebrown daha 18 yaşında bunları yapıyorsa ben onun 25-26 yaşındaki halini düşünemiyorum arkadaşlar!!Hem baksanıza adam bir yazda şut yüzdesini %20 arttırdı!!! Artık siz bu oyuncuya Jordan'ın veliahtı demiyosanız pes Doğrusu!!!!!!!
kalem-tıraş kardeşım yardımların için çok sağolasın bunlara laf anlatamıyordum. ayrıca LeBron James bence MJ'yi geçebilir de...yönetici kardeşlerim sizlere de teşekkür ederim...
Ben kalem-tıraş'a tam anlamıyla katılmıyorum. Jordan, Chicago Bulls forması ve NBA ile tanıştığı ilk sezonda (1984-85), maç başına 28.2 sayı ortalamasıyla, ligin sayı kralı oldu. Öte yandan LeBron'un ilk sezonunu incelediğimizde 20.9 sayıyla neredeyse Jordan'ın 2/3'ü olamadı. Tabii bu LeBron'un Jordan'ından kötü olduğu anlamına gelmez çünkü şu an 25.4 sayıysa sayı krallığında 7., eğer bu artışı iki oyuncunun çaylak sezonuna girdiğiği yaş farkına (4 yaş) vurduğumuzda; LeBron'un yaklaşık 40 sayı gibi muhteşem bir ortalama tutturacağını görürüz. (Olanaksız olduğu belli ama...) Şunu da unutmamak lazım LeBron 22 yaşına gelene kadar 4 yıl daha tecrübe kazanmış olacak. Tecrübe farkını da eklediğimizde iki oyuncunun başa baş bir çekişme içersinde olduğunu görürüz. Her ne kadar arada 20 yıl kuşak farkı olsa da. Bu nedenle Jordan'ın veliatı olmaya en yakın oyuncu LeBron James'tir!
Yahu dalga mı geçiyorsunuz bizle Emeka Okafor kim ismini yeni duyuyorum.Jordan'ı geçebilecek hatta onu 1 yıl önce geçmiş adamlar var.Bunlardan biri tabiki LeBron amcamız , bir diğeri de Josh Smith . Josh Smith'in ismi pek duyulmasa da Atlanta Hawks'ı kurtaran oyuncu.
<<< Basit bir insanı başka bir basit insandan ayıran özellik çaba , sevgi ve fedakarlıktır >>>