AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Basketbol
 Jordan ın Velihatı...
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 9

Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468

İletim - 21/02/2005 :  21:04:05  Bilgileri Göster  Dodo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Atlanta nsl kurtuluyormuş ya?! Josh, Jordan'ın Bulls'u yaptığı gibi yıllarca Atlanta'yı şampiyon yapmış veya yapabilecek bir oyuncu değil. Slam Dunk'ta Josh'un şampiyon olması takımı da şampiyon yapabileceği anlamına gelmez. Zaten Josh Smith smaçları dahil hiçbir şeyiyle Jordan'a kafa tutabilecek bir oyuncu değil. Eğer NBA'deki takımlar oyuncuların bastıkları smaçlara göre şampiyon olsaydı, Nuggets ve Superwarriors'un şu an şampiyonluk için yarışması lazımdı. Kim ne derse desin Jordan'ın veliatı olabilecek tek oyuncu LeBron'dur!

be the
change
you wish
to see in the
world...

Mahatma Gandhi
Sayfanın En Üstüne Git

Himanchig
Üye

Turkey
İleti 386

İletim - 24/02/2005 :  21:22:59  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Tabiki LeBron'a söz yok da . Smith'in hakkını da yemeyin adam süper oyunuyor.Eğer bir Miami'ye filan transfer olursa o zaman görürüm ben sizi.Zaten Jordan'ın yerini tutucak demiyorum da Emeka Okafor'a bin takar.Atlanta'da bir Antonie Walker var zaten o da çok iyi değil.Onun için Smith iyi oynayamıyo Philederphia gibi bir takıma gitsin de o zaman görürüz.

<<< Basit bir insanı başka bir basit insandan ayıran özellik çaba , sevgi ve fedakarlıktır >>>
Sayfanın En Üstüne Git

Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468

İletim - 25/02/2005 :  17:16:42  Bilgileri Göster  Dodo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Büyük yıldızların ön plana çıkmaları için orta düzey takımlara gitmeleri lazım. (Bknz. Jordan & Bulls, LeBron & Cavaliers, Iverson & Sixers) Eğer Smith Miami'de oynarsa giç birşey yapamaz. Shaq, Wade ve diğer oyunculardan ön plana çıkacak fırsat bulamaz. Şu an onun için olabilecek en iyi takımlardan birinde oynuyor zaten. Okafor'un da diğer çaylaklara karşı kazandığı en önemli avantaj bu...

be the
change
you wish
to see in the
world...

Mahatma Gandhi
Sayfanın En Üstüne Git

inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749

İletim - 02/03/2005 :  07:32:01  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
LeBrOn JaMeS bence Jordan1n yerine göz dikti bile.Adam harika oynuyor ya_1n1n verecegi rehavete kap1lm1yor mutevazi kolay kolay gulmez.Iceri girip mumkun oldugunca as1st yapar gerek1rse 1se say1 atar bole b1 adam.Amore Stodumare(1sm1 yanl1s olab1l1r) Phon1x Suns bu sene cok 1sler yap1yor(Klavyemden dolay1 1mla kurallar1na d1kkat edemiyorum kusura bakmay1n)

Forum Başlangıç- 24/05/2002

"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.."
Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277
Sayfanın En Üstüne Git

BaRNeY
Üye

Turkey
İleti 267

İletim - 04/03/2005 :  19:20:32  Bilgileri Göster  BaRNeY'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Evet...LeBron gerçekten çok süper!!.Gençliğini de katarsak MJ gibi olur.Belki onu da geçer.Bu arada bence Nowitzki'de çok iyi bir oyuncu...

Ne bir yıldız süsler bu ülkeyi bir şairin gizemli parıltısyla, ne de güneş yaşam dolu ılık ışınlarını gönderir buralara.Burası Karanlıkaltı'dır.

Kapkaranlık koridorlar döne dolaşa ilerler bu kasvetli diyarda ve irili ufaklı mağaraları birbirine bağlar.Uyuyan bir ejderin dişleri kadar keskin taş yığınlareı kimi zaman sessiz bir tehditle bekler, bazen de davetdiz misafirlerin yolunu kesmek ister gibi yükselir.Burası;Karanlıkaltı'dır-----------Drow
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 9 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000