Herkese selam Ben ironstrom u yeni yükledim ve 2. bölümde takıldım. tam düşman kampına gizlice giriyorum. 3 esiri kurtarmam gerekiyor. Tepede srekli bir helikopter dönüyor. İki arkadaşımı buluyorum. onlarla bir tünelde ilerliyoruz ve esirlerin bulunduğu yere varıyoruz. ama esirleri nasıl kurtaracağımı bulamıyorum. Neyapsam olmuyor alarmlar çalıyor ve ölüyorum. lütfen yardım. Bir de bu oyunun tam çözümü hangi sitede var acaba şimdiden tşk.
Teşekkürler orayı geçtim fakat şimdi galiba 4. bölümde bir yerde takıldım. Bir fabrikaya giriyorum orada tüm silahlarımı alıp bir hücreye kapatıyolar. Hücreden kurtulunca napıcağımı bilemiyorum. Bir yerde bir lazer var yanında da patlayıcılar ama bendeki silahlarla patlamıyorlar. Sanırım lazerlerle patlatılıacak. Ama nasıl yapılacağını bilmiyorum. Üst katta llazerli odayı üstten gören cam bir oda var. Orda lazeri çalıştıran bir düğme de buldum. Ama nasıl yönlendirilecek bilmiyorum. Şimdiden teşekkürler.
Bir de tam cözüm olan varsa lütfen nerde bulabilirim söylerseniz çok sevinirim.
Demo bittiğinde fanus kırıldı hemen aşağı sol kapıdan in ve hemşirenin olduğu odada bıçağı al ve malesef hemşireyi öldür ayrıca diğer sivilleride öldüreceksin (alrm vermelerine engel olmak için).Bekle gelenler gidecek yukarı tekrar fanuslu yere git solda duvar dibinde ahşap tahtalarla örtülü çöp boşaltma yeri var gir ve ilerle koridorlara ulaştığında iki yer bulacaksın bir köpeklerin olduğu bir yer orda içeride odada kilidi aç köpekler çıksın bekle ileri bir yerde patlama olacak ordan gir ve fizyonu al(füzenin ucundamı tam hatırlamıyorum) Bir yerdede dediğin lazerli yeri yukarıdan gören teknisyenlerin olduğu yer aldığın fizyonu aşağıda ameliyat masasına koy yukarıda lazari aktif et ve patlama açılan yerden ilerle güzel ve epey uğraştırıcı bir oyundu:) Çözüm? internet engin bir deniz:)ara eminim bulacaksın araştırmacı gençlik:)