|
| Yazar |
Konu  |
|
Himanchig
Üye

Turkey
İleti 386 |
İletim - 05/04/2005 : 22:25:42
|
Zaten gelicek sezon başı gidiyormuş.O kadar para dökdüler adama bi işlerine yaramadı.Büyük ihtimalle ya SEATTLE'ye yada Timberwolves'e satacaklarmış,Ama kiralayabilirler de çünkü çok iyi para getirir o adam 76'e ( Sekiz rakamı şaka anlamında kimse takımın 876 olduğunu düşünmesin takım sapına kadar 76 ).Bu arada nickimden de anlayacağınız gibi favori takımım SEATTLE |
<<< Basit bir insanı başka bir basit insandan ayıran özellik çaba , sevgi ve fedakarlıktır >>> |
 |
|
|
inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749 |
İletim - 06/04/2005 : 07:53:12
|
| SuperSonic çok iyi işler yapıyor ama Heat'ı unutmamak gerekir.O'neal ve Wight(yanlış olabilir)çok iyi işler yapıyor.Chris Webber ise hayatının yanlışı yaptı sen Aİ takımına gidersen onun herşeyini kabul edeceksin.Webber kendi oynamayı seven birisi.Arkadaşlar da belirtmiş yüksek posttan oyun kurardı;Peja,Christie(Kıngsteyken)webber'den çok asist aldı Bakalım nolacak.Bu sene bence şampiyon MIAMI HEAT |
Forum Başlangıç- 24/05/2002
"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.." Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277 |
 |
|
|
fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515 |
İletim - 06/04/2005 : 10:58:33
|
| TIM DUNCAN IN sakatlığı geçerse ki geçicek playofflarda spurs herkesi süpürür benim favorim SAN ANTONİA SPURS o/0 10000 SPURS şampiyon TİM DUNCAN DA MVP OLUR |
 |
|
|
the shadow
Üye

Turkey
İleti 35 |
İletim - 06/04/2005 : 17:55:26
|
| Webber takasından sacramento çok karlı çıktı,başta keny thomas hepsi çok yararlı. Webber in çok verimli olacağını düşünmüyorum.. |
zor diye birşey yoktur imkansız biraz zaman alır... |
 |
|
|
Himanchig
Üye

Turkey
İleti 386 |
İletim - 06/04/2005 : 18:12:26
|
| Benim favorim Seattle Supersonics . Ama Miami'yi de çok seviyorum . Dwyane ve Haslem takımı kurtaran iki isim . Shaq'tan nefret ettiğim için ona hiç bir şey söylemiycem . Bu sene playoff'lar Supersonics'in . MVP olacak adam da Ray Allen ,,,,, |
<<< Basit bir insanı başka bir basit insandan ayıran özellik çaba , sevgi ve fedakarlıktır >>> |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|