|
| Yazar |
Konu  |
|
DeMoN_HuNtEr
Üye

Turkey
İleti 356 |
İletim - 15/05/2005 : 13:35:21
|
webber la iwerson seneye iyi bir ikili olacak. ama şimdi oyun tarzları zıt. bu arada iverson pas werio. wermio dienler hiç maçını izlememiş herhalde AI nın.philadelphia nın oyunu bu. "topu iverson a wer, o yapacağını yapsın, ondan sonra bakarız." bunun anormal bir yanı yok. iverson hangi takımda olursa olsun jeff vun gundy yle de olsa taktik aynı olacaktır. webber buna alışana kadar bi b...... yapamayacaktır.
|
Yıllatılmış senelerin nöbetçileri degil miyiz? Gardiyan da bendim, hakimin de kendisi ve hapse teslim edilen huzurun gırtlağini ben kestim. Katil oldum şirretinden müebbetim hürriyete...
|
 |
|
|
R_Van Der VAARTTT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 419 |
İletim - 15/05/2005 : 14:27:51
|
Ya şurda birşey bilmeden konuşmanın ne anlamı var ya SEATTLE düşün biraz Chris Webber'ın sence Minnesota'ya takas olma ihtimali var mıdır acaba zaten T'Wolves'da Spree, Cassell, Olowakandi ve Hudson'un kontratları elinde patlamış durumda birde Webber'ın 100 Milyon Dolarlık kontratına mı kabullensinler şunu bil ki, herkes Isiah Thomas değil eğer böyle giderse T'Wolves'ın cap space'i tamamen yok olur Seattle'a gelince Seattle'nın pota altına bakalım
-Reggie Evans -Jerome James(kontratı bitecek) -Danny Fortson(yüklü kontratı var) -Vitaly Potapenko -Nick Collison
Seattle şimdi de C-Webb'i bu pota altına ekler mi zannediyorsun yahut geldiğinde Fortson'un çıkaracağı olayları düşünemiyor musun ??? Bilmediğin bir şey daha var oyuncular takımdan takıma TRANSFER olmazlar, takas olurlar KİRALANMAZLAR yinr takas olurlar.Ayrıca PARA GÖNDERME gibi bir olay da yoktur olsa bile çok nadiren görülür ve miktar 500.000 $ ı geçemez.Ayrıca Philadelphia, Philaderphia değildir, bu da aklında bulunmuş olsun.
SuperWarriors diye bir takım yoktur, o Golden State Warriors'tur.Üstelik Baron Davis hiç Slam Dunk Şampiyonu olmamıştır, 2001 yılında DeShawn Stevenson ile birlikte Desmond Mason'un arkasından İKİNCİ olmuştur.Yeter artık milleti kandırdığınız, artık biraz gerçekler konuşsun ...
ALINTI the Shadow: Webber takasından sacramento çok karlı çıktı,başta keny thomas hepsi çok yararlı. Webber in çok verimli olacağını düşünmüyorum..
Evet Shadow kardeş haklısın.Fakat Kings'in istediği C-Webb'in kontratından kurtulmaktı, bunu da başardılar.Skinner, Kenny Thomas, vs C-Will'dan gelen katkıya onlar da şaşırdı tabii ... :D :D :D
NOT:Konunun dışına çıktığım ve kaba bir dil kullandığım için yöneticilerden büyük tepki alabilirim ki buna saygı duyarım.Ama lütfen mesajı silmeyin millet kim ne yapıyor onu görsün ..
Saygılarımla ... |
Yağmurlu, bir günde, görmüştüm seni Üstünde, çubuklu, formalar vardı Bir anda, tutuldum, aşık oldum ben Hayatın, anlamı, Siyah-Beyaz'dı. Ölümle, yaşamı, ayıran çizgi .. Siyahla, Beyazı, ayıramaz ki, Her yolun, sonunda, ölüm olsa da, Sevenleri kimse ayıramaz ki !! |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|