|
Yazar |
Konu  |
---GHOST---
Üye

Turkey
İleti 630 |
İletim - 06/09/2006 : 00:33:17
|
S.P.Q.R, Julii, Brutii ve Scipii. Hepsinin askerleri aynı. Aralarındaki tek fark gladyatör adı altındaki askerler. Onlarında sadece tipi değişik o kadar. Fakat S.P.Q.R ve Julii tamamen aynılar (askerleri bakımından), gladyatörleri bile aynı. Aslında devletleri böyle karşılaştırmamak lazım. Hepsinin farklı özellikleri var. Güçlü noktaları farklı. Mısır oyundaki savunma bakımından en güçlü devlet (bence), Roma İmparatorluğu (Julii,Brutii falan ayırmaksızın) en güçlü saldırı devleti (yine bence). |
Moda oldu galiba? Bende yazayım eksik kalmayayım.. Member Since: 19/07/2006 |
 |
|
kara huvari
Üye

Turkey
İleti 128 |
İletim - 17/09/2006 : 21:21:26
|
brutti |
binerlerce yıldızlar her gün gözükür akşam yıldızya gökyüzünde |
 |
|
Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591 |
İletim - 17/09/2006 : 23:50:15
|
alıntı: ---GHOST--- tarafından yazılan:
S.P.Q.R, Julii, Brutii ve Scipii. Hepsinin askerleri aynı. Aralarındaki tek fark gladyatör adı altındaki askerler. Onlarında sadece tipi değişik o kadar. Fakat S.P.Q.R ve Julii tamamen aynılar (askerleri bakımından), gladyatörleri bile aynı. Aslında devletleri böyle karşılaştırmamak lazım. Hepsinin farklı özellikleri var. Güçlü noktaları farklı. Mısır oyundaki savunma bakımından en güçlü devlet (bence), Roma İmparatorluğu (Julii,Brutii falan ayırmaksızın) en güçlü saldırı devleti (yine bence).
ayrım başlangç. julii başlangıçta zorlar galyayla tüm ordunuzla savaşmanız gerekir ama brutii en sağlam yere kapak atmış karşı adadakilere dalıyor:) tüm ordunla çıkacaksın brutii ile ilk görevi yapmaya gitmişken tüm yunanistanı fethedeceksin bak bakalım oyun boyu yıkılıyor msuun? |
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011 |
 |
|
ads
Üye

Turkey
İleti 84 |
İletim - 19/09/2006 : 11:14:25
|
bence mısır al fılleri mıs ama tek sorun ılk başlangıçta romadan çok çekiyon      |
 |
|
kara huvari
Üye

Turkey
İleti 128 |
İletim - 19/09/2006 : 21:52:58
|
bence roma dörtlüsüden sonra cartaga çünkü ,,, ilk roma saldırısını atlatıp ekonomi de düzeldikten sonraa ordun daha iyii olup filler çıkmaya başlayınca a önünde bri duramıyoo |
binerlerce yıldızlar her gün gözükür akşam yıldızya gökyüzünde |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|