|
Yazar |
Konu  |
Night_Devil_762
Üye

Turkey
İleti 20 |
İletim - 30/03/2005 : 11:52:40
|
inter sana katılıyorum cartaghe fil mil yaptırıyor çok güçlü bide yunanlar güçlü. |
 |
|
wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359 |
İletim - 10/04/2005 : 14:45:51
|
armeniaları atlı süvarileri bence oyundakinin en iyisi sonra romalıların piyadeleri güçlü oyunda romalılara güçlü olarak kafa tutan egypt ve onlarla barış içinde olmanızı tavsiye ederim |
Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır
İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...
Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir |
 |
|
Lustralic
Üye

İleti 27 |
İletim - 12/04/2005 : 15:27:32
|
Bi kere herhangi bir Roma ailesi ile oynayıp başarılı olamayana tavsiyem oyunu hiç oynamasın.Çünkü Romalılar zamanının en güçlü devleti ve oyunun başında,ortalarında,sonlarında çıkan üniteleri kendi dönemlerinin en iyileri.Yani onlarla oynayıp yenilmek yenmekten daha zor.En güçlü Romalılar ama maallesef bu yüzden bence en zevksiz olanları.Tabiki çok güçlü devletlerde var.Zaten oyunun zevki en güçlü olanı yenmek.Az ama akıllıca seçilmiş bir Gaul ordusuyla iyi bir taktikle Romalıları dağıtabilirsiniz.Güç olarak ikinci favorim kesinlikle Seleucids Empire.Ama dediğim gibi önemli olan en güçlüleri oynamak değil, en zevk aldığınla oynayıp en güçlüyü yenmek. alıntı:
Hayat bir savaş ve ilk düşmanın sensin... |
 |
|
SAHNETJER
Seçkin Üye

Turkey
İleti 621 |
İletim - 09/06/2005 : 00:48:39
|
cartaghe en iyisi ama tabiki roma gibi güçlü devlet yok cartaghe sonradan güçleniyor filler yardımıyla tabiki...
saygılar... |
atlayanbaba... {{{Yalan ne kadar büyük olursa. İnananda o kadar çok olur......}}} |
 |
|
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 13/06/2005 : 20:27:54
|
bruttiler en güçlüsü (ben yönettiğim için) beni ençok zorlayan devlet mısırlılar. |
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|