Bence kimse alınmasın da Mısır'ı pek sevmedim.Chariot archers ları ya ben kullanamıyorum ya da bir işe yaramıyor.bir de bazı devletlerin güçleri yazıyor üzerine gelince.Misal gaulların piyadeleri göğüs göğüse dövüşte üstündür falan diye.Bence en iyisi Gaul veya House of Julii.Julii'nin komutanlar müthiş eğer bir savaşa girmeye korkuyorasnız düşman sizin iki katınız falansa otomatikle bitirin.Savaşı mutlaka kazanırsınız.
ya bende mısırı sevmedim hiç yönetince gıcık oldum diğer devletlerle oynayınca gıcık oldum ama seleucid empirede mısıra son verdiğimdeki yüzümün ifadesi paha biçilmezdi.....
Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır
İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...
Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir
ben mısırı çoksevmiyorum farm yapıyorum road yapıyorum ekonomi çöp den değersiz askerlerin barrakını yapıyom adamlar çıkıyo ama fetedeceğim yere giene kadar hastalık kapıp khhhhhhh olup ölüyorlar
binerlerce yıldızlar her gün gözükür akşam yıldızya gökyüzünde
Ne diyim o senin suçun Mısır'la 2 milyon dinarı geçmiş durumdayım.Daha ilk kez hastalıkla karşılaştım o da fetettiğimde hastalıklıydı o da geçti.Yalnız askerler bence berbat.