AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Doom - Quake - Wolfenstein
 Doom 3
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 5

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 13/07/2003 :  20:12:14  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
O yazıyı bende okudum, bende şunu birkaç mesaj üstten kopaylıyorum. Bilmem anlatabildimmi ??

Generals'den alıntıdır 'Eeeeee olum gittik kdv dahil 580 dolar verdik havasını atalım değilmi:)))))))))))))))'
Sayfanın En Üstüne Git

Generalll
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1334

İletim - 14/07/2003 :  10:50:20  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Anladım anladım tamam

Birde rappier o demo resmi bir demomuydu benim bildiğim kadarıyla doomun resmi bir videosu yok.
Sayfanın En Üstüne Git

Lightning
Seçkin Üye

Turkey
İleti 398

İletim - 14/07/2003 :  18:19:45  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Evet arklar bi kaç bişiler:
1- Generals koçum sana afferim. Bu devirde raedon 9800 pro almak ne koç bi yetenektir anlamıyom. hani bir ay sonra bi fiyatı 40-50 dolar düşüyoken ve yeni nesil oyunlar piyasaya çıkmamışken almışın seni alnından öpmek var( ha bide yazmışın 580 dolar para bayıldık diye bence bu durumda bu laf hava atmak kavramından başka bişeye giriyo.)
2- Gene sana laf atçam generals ama napıyım işte: hem başta ati raedon diyon sonra test sistemine ge-force ti 4200 demişin iki tanemi ekran kartın var yoksa ekrankartlarını alıp alıp turşusunumu kuruyon???
3- Ha bide arklar john carmack abimizin sölediine göre oyun ge-force 2 de bile çalışacakmış(tüm grafik özellikleri kapalıyken). kaldı sizin ti 4600 de 10 fps veriyo demeniz!
4- bide oynadıınız oyun zaten alfa sürüm. oyunun sapıtması(çok yüksek sistem gibi) çooook doğal keza bende hiç çalışmadı( daha doğrusu kurmadı bile:).
5- ha bide gurur adlı ark bi oyunun yapımı (eğer yeteri kadar ii ise) 2 yıl sürmesi çok norm. hatırlatırım ki max payne 4 yıl sonra çıkmıştı duyrulduktan ve duke nukem haaalaaa çıkamadı!

Lost in shadows of my own..
Sayfanın En Üstüne Git

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 14/07/2003 :  18:35:33  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Generals sanırım demo E3 fuarından alınma, buda onu resmi demo yapar diye düşünüyorum. Ve tekrar belirtmek istiyorum izlemeyenler hemen bir level cd'si bulup izlesin. Bu arada Lightning benim izlediğim grafiklerin g-force2 tarafından kaldırılabileceğini hiç sanmıyorum. Adamlar grafik konusunda müthiş kasmışlar. Anlayacağınız adamlar sistem satıcılarını yine zengin edecekler gibi )))

Son bir söz eğer 9800 pro almaya yetecek kadar maddi gücü olan bir arkadaş hala bir 9800 almıyorsa benim ona diyecek birşeyim yok. Şu anda yapılan oyunlarda o kadar güzel ışık oyunları ve o kadar iyi renklendirmeler var ve bizler dandik ekran kartlarıyla bunların çok azını görebiliyoruz. Dediğim gibi imkanınız varsa düşünmeden alın.
Sayfanın En Üstüne Git

Lightning
Seçkin Üye

Turkey
İleti 398

İletim - 14/07/2003 :  20:57:38  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Yav rappier oyunun görüntüleri tosun gibi ama laf john amcadan çıkınca ben napıyım ki adam oyunun yapımcısı! bide 9800 pro bence şu sıra okadar gerekli değil bende fx 5200 var ve her oyunu çok çok iyi çalıştırıyo. tabiiki yanında işlemci+ram destegi olması lazım o başka. sonuçta firmalar sürekli yeni kart üretiyo. yakında fx 5900 gelcek sora raedon yeni bitane daha piyasaya sürcek falan. yani olay hep böyleydi. fx 5200 ilk çıktığında 120 dolar kadardı ama 1,5 ay sonra ben 84 dolara aldım ki bu o fiyat için baariz bi fark. sonuçta zamanla fiyat düşecektir. bir ay çokda uzun bir zaman diil dimi??

Lost in shadows of my own..
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 5 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000