Ben onu bunu bilmem ama Half-Life'a mod yapmayı bilirim. isteyen olursa açıklarım nasıl yapıldığını. Pek zor bi olay değil aslında. Herşey Half-Life oyun motorunda bitiyor.
adresinde ise benim çok önceden 3dturk grubunda çalışmadan önce yaptıgım bazı modelleri görebilirsiniz. Önceden bir HL Mod üzerinde çalışıyordum ama zamanım yüzünden yarım kaldı eger bir hl modu yapmak isterseniz sitemdeki Hl modellerini kullanabilirsiniz.. Tabii Mod da benimde ismim geçecek :)
Bakın detaylı bi açılama yapayım. Önce half-life klasörüne modun ismi neyse aynı isimde bi klasör açıyonuz. Sonra içeri bi maps klasörü bi models klasörü(eğer model falan yapılcaksa) bi de eğer dll programlamalı bi mod yapçaksanız cl_dlls dosyası açın. Sonra klasöre bi liblist.gam dosyası oluşturun. eğer zor gelirse bi modun klasöründen liblist.gam dosyası alıp editleyin. Not defteriyle .gam dosyasını açın. start_map kısmına oyunun ilk haritasının ismini yazın. yanbi başlangıç haritasının yani. Aslında bazı kodlar falan ekleyerek daha gelişmiş şeyler de yapabilirsiniz ama ben onu söylemicem. ha bu arada level'ları dizayn etmeyi öğrenebilmek için www.CsMerkezi.com'a bi bakın. orda menüde harita tasarımı diye bi bölüm var oradan öğrenin. Ben bunu yazamam çünkü çok uzun. Ha bu arada CsMerkezi forumlarında beni bulabilirsiniz. lı-NeMeSiS-ıl olarak. Bu arada şu an ekibimle beraber Silahşör adlı bir SP mod üzerinde çalışıyoruz. İsterseniz Silahşörün forumlarına bi göz atabilirsiniz. http://gunman.conforums.com
bende istiyorum biraz zaman ayırıp daha ayrıntılı yazabilirsen sevinirim cunku pek açık olmamıs veya biraz daha kaynak verebilirmisin modunuza basarılar dılerim bizde böyle bir mod yapmak istıyoruz cs haritaları üzerine bilgim var bircok harita yaptım ısterseniz sizede harita hazırlayabilirim teşekkürler