Formula 1’de sezonun ilk GP zaferi, Avustralya’da finiş çizgisini Ferrari pilotu Barrichello’nun önünde geçen Renault pilotu Giancarlo Fisichella’nın oldu Michael Schumacher, yarışı bitiremeyen 3 pilottan biri oldu. Yeni takımı Red Bull Racing ile ilk yarışına çıkan David Coulthard dördüncülüğü alırken, yine yeni takımıyla yarışan Mark Webber (BMW.Williams) beşinci; Juan Pablo Montoya (McLaren) altıncı, Christian Klien (Red Bull) yedinci ve Kimi Raikkonen (McLaren) sekizinci sırada tamamladı.
walla formula 1 de 5 senedir hiç heyecan kalmamıştı schumaher yüzünden. işanlah bu sene daha zevkli geçer. aslında schumaher in bi suçu yok maclaren veya bmw biraz daha dayanıklı ve hızlı motorlar üretseler herşey çok daha farklı olabilir...
BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
Mc Laren takımına güveniyorum.Raikkonen ve Montoya benim favorim.Fakat motorlarına dikkat etmeleri lazım.Geçen seneki Mc Laren'in motor arızalarını herkes biliyor.Fakat bu sene bu durum aşılmış gibi görünüyor.