AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Battlefield Serisi ve Modları
 battlefield 2 geliyor
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

van nistelrooy
Üyeliği Kilitli

İleti 0

İletim - 13/03/2005 :  14:12:22  Bilgileri Göster  van nistelrooy'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
selam evet arkadaşlar serinin 3. oyunu battlefield 2 mayısta elimizde olacakmış ayrıca oyunda lazer güdümlü bombalar ve daha hafif uçaklar bulunacakmış merakla bekliyorumm

caneralev
Üye

Turkey
İleti 34

İletim - 11/04/2005 :  22:54:01  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bekliyoru(z) demek istedin herhalde
Sayfanın En Üstüne Git

cheater
Üye

Turkey
İleti 28

İletim - 24/05/2005 :  12:41:45  Bilgileri Göster  cheater için bir AOL İletisi Gönder  cheater için bir ICQ İletisi Gönder  cheater'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  cheater için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Bf 2 de haritalarde deforme olacakmış. Yani tankla falan bir tepeye habire atş edersen düzelte biliyorsun vs. binaların belli canlaı falan olcakmış bence bf nin en güzel versiyonu olacak :)

En iyiler asla hile yapmaz,ama hile yapanlar asla yenilmez...
Sayfanın En Üstüne Git

M@D_PuNiShEr
Üye

Turkey
İleti 39

İletim - 26/06/2005 :  18:37:00  Bilgileri Göster  M@D_PuNiShEr'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
İsterseniz oyunun demosunu indirip oynayabilirsiniz.Ben oynuyorum..Demo 546 mb..Ea Games'den indirilio..İndirdikten sonra soracaklarınızı sorun(Nasıl girilir..)..

EN BÜYÜK CİMBOM!!! ZATEN BAŞKA TAKIM MI WAR!!!
Sayfanın En Üstüne Git

M@D_PuNiShEr
Üye

Turkey
İleti 39

İletim - 26/06/2005 :  18:40:37  Bilgileri Göster  M@D_PuNiShEr'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Eywah sitenin adını werdim ama walla reklam amaçlı deildi.Özür dilerim yaw..

EN BÜYÜK CİMBOM!!! ZATEN BAŞKA TAKIM MI WAR!!!
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000