AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 .........Milli Takımımız..........
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 6

Karakartal312
Üye

Turkey
İleti 296

İletim - 27/03/2005 :  18:10:28  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Milli takımımızın durumunu nasıl değerlendiriyorsunuz
Dünya Kupasına katılabilecekmiyiz

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ!

Apis_mellifica
Üye

Turkey
İleti 147

İletim - 27/03/2005 :  20:14:00  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Katılamayız. O şansı Yunanistan maçında bıraktık.

Şimdi son kalan maçıda alınca (Ki almazlarsa dönmesinler geri daha iyi) bakın biz maçları kazandık ama olmadı diyecekler ya, o beni sinir ediyor.

15.11.1984 tarih ve 3080 sayılı "5.5.1972 tarih ve 1587 sayılı Nüfus Kanunu'nun Bazı Maddelerinin Değiştirilmesine ve Bu Kanuna Bazı Madde ve Fıkralar Eklenmesine İlişkin Kanun Hükmünde Kararnamenin Değiştirilerek Kabulü Hakkında Kanun"
Sayfanın En Üstüne Git

inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749

İletim - 28/03/2005 :  09:04:10  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Sayın Ersun Yanal diyor ki;Fatih tekke benim oyun yapıma uyuyor o zaman neden Arnavutluk maçında 60 dk.oyundan alıyosun be adam(!)Hakan Şükür'ü almıyor takıma nedendir acaba bu ayrı bi konu gelelim maça:bu oyunla Dünya kupasına falan gidemeyiz.ilk 5 dk.fısına iki gol attık sora üstüne yattık.Karşımızda güçlü bi takım olsaydı bizi beklenmedik bir sonuçla bırakabilirlerdi.Takımı baştan aşağı değiştirmesi lazım mesela ben bir galatasarylı olmama rağmen Tuncay Şanlı,Hakan Şükür,Alpay Özalan...Yaşlı olmalarına rağmen iskeleti bozmasaydı daha güzel olurdu en azından Dünya kupasına kadar...

Forum Başlangıç- 24/05/2002

"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.."
Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277
Sayfanın En Üstüne Git

Evil
Üye

Turkey
İleti 348

İletim - 28/03/2005 :  16:55:17  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
tuncayı ben 24-25 yaşlarında diye biliyom ama dediğin doğru
Sayfanın En Üstüne Git

Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468

İletim - 28/03/2005 :  19:22:19  Bilgileri Göster  Dodo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
İşte toplumumuzun en büyük yanlışlarından biri! Geçen gün okula gidiorm. Baktım 3.sınıfa giden çocuklar geçen günkü milli maçı tartışıyorlar. Yok Rüştü'yü niye oynatır, yok Hakan'ı takıma niye almaz... Bırakın işi bilenine bi.

be the
change
you wish
to see in the
world...

Mahatma Gandhi
Sayfanın En Üstüne Git

inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749

İletim - 29/03/2005 :  22:36:58  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ne demek bilene bırak o zaman bıraksın kimse eleştirmen olmasın adam keyfine baksın biz Dünya kupasından bahsediyoruz dikkat edersen katılamazsak büyük ayıp olur komşun gitti Avrupa kupasını aldı sen ne yaptın yerinde zıpladın

Forum Başlangıç- 24/05/2002

"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.."
Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 6 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000