|
| Yazar |
Konu  |
|
Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468 |
İletim - 30/03/2005 : 17:22:40
|
Benim demek istediğim şu: Tabii ki eleştirmenidir, teknik direktörüdür, top toplayıcısıdır olacak. Nedense insanlar işini biliyor. Ama bu konu gide gide 8 yaşındaki çocukları kalmışsa orada durun! Hadi bu konuyu da tartışın ona da birşey demiyeceğim. Ancak neden milletçe futbola bu kadar bağımlıyız. Neden tenis, yüzme, bale v.b. değil de futbol. Bir futbol çılgınlığı almış başını gidiyor. Hem neden komşumuzu kıskanalım ki? Bugün onlar Avrupa Şampiyonu, yarın biz. Sanki yoldan geçerken Yunan vatandaşları Türklere dil çıkarıp, yuhalıyacakmış gibi...  Neyse konu gereğinden fazla büyüdü. Daha fazla uzatmak istemiyorum. Tartışma ortamı açmanın sırası değil. |
be the change you wish to see in the world...
Mahatma Gandhi |
 |
|
|
the shadow
Üye

Turkey
İleti 35 |
İletim - 30/03/2005 : 18:38:24
|
| milli takımın durumunu beğenen olduğunu sanmıyorum belki Ersun Yanal. ama iş taraftarlığa gelince takımın başında kimin olduğu veya kimin oynadığı önemli değil destek vereceğiz. Yunanistanın kupayı alacağını kim tahmin edebilirdi ki şimdiki durumları da ortada bence vasatlar,eğer kupaya katılırsak ne olacağını kimse bilemez tabi önce katılmak lazım. Ersun Yanal ın milli takımın bir kulüp takımı olmadığını anlaması lazım, Şu an çok başarızız ve böyle devam etmeye hakkı ve yetkisi yok. |
zor diye birşey yoktur imkansız biraz zaman alır... |
 |
|
|
Himanchig
Üye

Turkey
İleti 386 |
İletim - 30/03/2005 : 18:45:49
|
A Milli : Berbat Ümit Milli : İyi
|
<<< Basit bir insanı başka bir basit insandan ayıran özellik çaba , sevgi ve fedakarlıktır >>> |
 |
|
|
inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749 |
İletim - 31/03/2005 : 07:48:27
|
| Dün Milli takımımız çok iyi oynamadı ama elinden gelen herşeyi yaptı skora bakıpta aldanmayın sen gol atıp 1 dk.geçmeden gol yermisin bence defans daha birbirini tam tanımıyor.Bütün futbolcular daha birbirlerini tanımıyor.Fatih tekkeyi eleştiren en çok bendim ama din sanki bana cevap verircesine oynadı ve yüzümüzü kızarttı.Yıldıray ve Emre bu takımın en büyük silahları onları tam anlamıyla kullanırsak çok iyi işler yapacaz.Şimdi dodo arkadaşım neden fotbul:Yıllardır Türkiye olarak en başarılı olduğumuz diğer spor dallarına göre Futbol ve dikkat edersen mahalle aralarında oynanan futbol(ben basketbolcuyum)inan bende futbolu çok severim.Her ortamda konuşulan,tartışılan bu spor dalı fazla söze gerek yok sanırım |
Forum Başlangıç- 24/05/2002
"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.." Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277 |
 |
|
|
Karakartal312
Üye

Turkey
İleti 296 |
İletim - 31/03/2005 : 15:31:51
|
| Ümit millilerimizin iyi olduğuna katılıyorum fakat A milli takımımız berbat değil.Biraz daha çalışmayla daha iyi olabileceğimizi oyuncularımız Gürcistan maçında gösterdi.Defans oyuncularımız da birlikte oynamaya alıştıkları zaman inanıyorum ki defans hataları azalacak ve Dünya Kupasına katılacağız.İlerisi için hala umudum var. |
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ! |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|