|
| Yazar |
Konu  |
|
Himanchig
Üye

Turkey
İleti 386 |
İletim - 31/03/2005 : 20:49:07
|
| Bence hiç de iyi değil milli takımımız . Nasıl bekliyorsunuz ki milli takımımızın dünya birincisi olmasını.Takımı kurtaran iki adam var biri Yıldıray biri de Emre.Bu ikisi olmasa ben Türkiye'nin ilk beşe girebilmesinden bile şüpeliyim.Gürcistan zaten zayıf bir ekip , bir de sanırım iki tane oyuncusu sakattı , Neco da iyi oynayamadı.Fatih Tekke iyi oynamış gibi gözükse de bence çok gol kaçırdı.Hep kalecinin üstüne vurdu kafalarını.En iyi oynayanlar başta Emre , sonra Yıldıray , sonra da Koray'dı.Bu sene Portekiz çok iyi bir çıkış yakaladı.Zaten Brezilya ve İngiltere de herzaman çok iyi.Çek'lere şu an dünya kupası onlarındır diyebilirim.Hollanda'nın da Türkiye'den iyi olduğu kesin.Bu sene işimiz çok zor ! |
<<< Basit bir insanı başka bir basit insandan ayıran özellik çaba , sevgi ve fedakarlıktır >>> |
 |
|
|
sarven
Üye

Mauritania
İleti 72 |
İletim - 31/03/2005 : 23:08:25
|
| bencede dünya birincis olmamız imkanzız ne kadarda şansımız olsa portekiz ve çeklerin seattle nin dediği gibi büyük bir çıkış yakaladı iki üç kişiyle 1 olamayız fransızlar da epeyi bozuldu ama herzamanki gibi brezilya ispanya gibi takımlar arasından 1 olmamız imkansız gözüküyo ben bu sene dünya kupasını ÇEK ler alır diyorum ve seattle yi destekliyorum |
 |
|
|
inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749 |
İletim - 01/04/2005 : 08:20:08
|
| Size kesinlikle katılmıyorum.Geçen dünya kuapsında kim akıl edebilirdi ki Türkiye üçüncü olacak.Allah aşkına kim akıl etti.Koskoca fransa devrildi.Dünya kupalarında kesinlikle demeyeceksin belli olmaz. |
Forum Başlangıç- 24/05/2002
"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.." Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277 |
 |
|
|
Himanchig
Üye

Turkey
İleti 386 |
İletim - 01/04/2005 : 20:46:19
|
| Aaaaaaa yanılıyorssun İnter.2002 Dünya kupasında takımımız güçlüydü bence . Yıldıray , İlhan , Alpay birşok yetenekli oyuncu vardı.Bu sene o kadar iyi oyuncular yok . Bir de 2002 Dünya kupasında bize hiç Avrupa takımı gelmedi.Hep Afrika ve Asia takımları geldi.O yönden de şanslıydık.Bu sene o kadar şanslı olamayız. |
<<< Basit bir insanı başka bir basit insandan ayıran özellik çaba , sevgi ve fedakarlıktır >>> |
 |
|
|
fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515 |
İletim - 05/04/2005 : 10:39:01
|
| hadi girdik diyelim napıcaz orda bütün maçları kaybedip geri döncez ersun yanal la olccak bi iş değil bu |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|