AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Half-Life
 Half Life 3
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

Soldier
Üye

Turkey
İleti 304

İletim - 12/04/2005 :  15:46:36  Bilgileri Göster  Soldier'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar sizce Half Life 3 çıkarmı?Çıkarsa ne zaman çıkar?Nasıl bir oyun olur?Donanım gereksinimleri neler olur?Görüşlerinizi yazınız.

İmza atamadım, parmak bassam olur mu?

dark_knight
Üye

Turkey
İleti 213

İletim - 12/04/2005 :  20:12:40  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Daha bi bekle Half-Life 2'yi sindirelim Half-life 1 ile 2 arasında 7 yıl olduğuna göre (tabii bu 7 yıl hacker saldırısı olduğu için) yakın bir zamanda çıkmaz. Sistem gereksinimlerini tahmin etmek de çok zor...

Ya tozu dumana katacaksın, ya da tozu dumanı yutacaksın...
Sayfanın En Üstüne Git

yunuslacin
Üye

Turkey
İleti 171

İletim - 12/04/2005 :  20:31:28  Bilgileri Göster  yunuslacin'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Çıktı bile
Bak burda ekran görüntüleride var
http://www27.brinkster.com/cyberaxe/yedek/hl3.htm
:-)))

JA RULE - FURİOS
Sayfanın En Üstüne Git

ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 14/04/2005 :  09:33:11  Bilgileri Göster  ceberruh'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  ceberruh için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
böyle bir habere kimse inanmaz. çünkü bir oyunu çıkarmak bu kadar kolay değil. artı kimseyi de kandırmaya hakkın yok bence. bu görüntülerin sahte olduğu çok kolay belli oluyor. çok basit bir fotomontajdan başka bişey değil... merak etme half-life 3 çıkınca herkesin haberi olur

BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
Sayfanın En Üstüne Git

yunuslacin
Üye

Turkey
İleti 171

İletim - 14/04/2005 :  14:49:43  Bilgileri Göster  yunuslacin'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Alttaki gülümsemenin ne anlama geldiğini anlamadın galiba.
Ben neden kandırmak isteyeyimki.

JA RULE - FURİOS
Sayfanın En Üstüne Git

dark_knight
Üye

Turkey
İleti 213

İletim - 14/04/2005 :  14:51:19  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bence yunuslacin bunu şaka olsun diye söyledi. Kandırmak gibi bir niyeti olduğunu sanmıyorum.

Ya tozu dumana katacaksın, ya da tozu dumanı yutacaksın...
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000