|
Yazar |
Konu  |
psyce
Üye

Turkey
İleti 85 |
İletim - 20/05/2005 : 18:59:31
|
Aslında bende Uzun süreler düşünüyorum.En güzel simülasyon oyunu fikrini, Bu oyunda hayat simülasyonu olacak tabi.Bomkongerin söylediğinin aynısı sayılır fakat benim ki biraz daha uçuk kaçık yani yapılması daha da ozr olan bir oyun.Gta 3 deki gibi 3 boyutlu olacak fakat harita aşırı derecede büyük olacak yani dünya nın belli bir bölümünü kapsayacak ki ,Bu oyunu ben yapmış olsam İstanbulu yaparım.Oyun aynı sırada Online bir oyun olacak herkes oyuna ilk başta küçük bir evde başlayacak daha sonra oyunun Staffları olacak bunlarında Büyük işyerleri, Evleri flan olacak bunun dışında oyunun botları gibi yaşayan belli bir kitle olacak, bunlarda bizim dışımızda yaşayan esnaf, işveren vb. gibi kişiler olacak.Herhangi bir işe girip para kazanacaksınız.Yiyecek ve Giyecek ihtiyaçlarınız olacak.Bir nevi The Sims oyununda ne yapıyorsanız hepsi burada olacak, Fakat sims'in daha da gelişmişi olacak bu oyun.Zamanla çok para kazandıkça daha büyük bir eve çıkabileceksiniz.Kendi işyerinizi kurabileceksiniz.Diğer oyunculara iş olanakları sağlayabileceksiniz.Ve karşınıza hayatınızın aşkı çıktığında onunla evlenebileceksiniz :P Oyuna çocuk karakter olarak da başlayabileceksiniz.Fakat bunun için öncelikle bir aile bulup o aileye Çocuk olarak katılmak için bir öneri sunucaksınız ve oyuna Önerinizi Kabul ederlerse Çocuk olarak gireceleceksiniz.Okula gidip derslerinizde başarlılı bir öğrenci ya da Çok serseri tipte Yaramaz birsi olabilceksiniz.Bu arda oyundada belli Skilller oalcak bunlarda mesela Yemek yapma, Akıl, Kavga etme gücü, Ressamlık, Bilgisayar vb. gibi birçok skill olacak ve geleceğinizi bunlara göre yönlendireceksiniz.Yani gerçek hayatta yapabildiğiniz herşeyi burada da yapabilceksiniz.Bende bu tarz bir oyunun çok yakın olmasada kesinlikle birgün Yapılacağını ve de Çok tutacağını düşünüyorum. |
Counter Strike Haritaları ve Web Siteleri Yaparım... :P:P:P: |
 |
|
EmmaFan
Üye

İleti 394 |
İletim - 22/05/2005 : 15:30:39
|
ben bir strateji manyağıyım.Aklıma bi fikir geliyo böyle bir oyun kimse yapmadı ya da yaptılarda ben görmedim.İşte gta max payne gibi oyunlarda adamı arkadan izliyoruz call of duty medal of honour da counter de adamın gözünden görüyoruz demi... Pekiiii hiç bu tip oyunlarda kendinizi malazgirt savaşında felan buldunuz mu HAYIR Yani demek istediğim bide adamın elinde kılıç ok olsun binlerce kişinin arasında milleti keselim demi nası fikir ama.......... |
Forever EmmA DueRRe CHaRLoTTe WaTSoN |
 |
|
major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122 |
İletim - 22/05/2005 : 16:02:18
|
Yav öyle oyun varda ben d onlarada ek birşey isterdim gerçekten kılıç olayı olcak örneğin karşındaki adam farklı bir kılıç darbesi indirirken sende farklı bir savunma yapcan. Görüyoru oyunlarda adam kılıcını sağa sallıyo diğeri sola ve kılıçlar çarpışıyo :P... |
 |
|
EmmaFan
Üye

İleti 394 |
İletim - 23/05/2005 : 17:17:36
|
bilemem işte öyle bir oyun olcak karşı darbe değilde kalabalık daha önemli bence ortalık biraz karışcak demi işin raconu bu savaştan savaşa koşucaz soora sevilen biri olcaz kestiğimiz adamlara göre online bile olur hee |
Forever EmmA DueRRe CHaRLoTTe WaTSoN |
 |
|
metallic_white
Seçkin Üye

Turkey
İleti 420 |
İletim - 23/05/2005 : 17:19:14
|
Basit bir fikir. Ama etkileyici olabilirdi... Edgar Allan Poe, H.P. Lovecraft, Clark Ashton Smith gibi gothic yazarlarının öykülerini oyunlaştırmak. Sanatsal ve gerçek korkuyu insanlara tattırabilmek -Fiuvvv şimdiden tüylerim ürperdi!-... |
Omnia Aequo Animo Ferre Sapientis...
 |
|
Konu  |
|
|
|
|