PC için çıkacak bunlar var. Aralarında iptal olan var mı bilmiyorum. Ayrıca Gamestats'da, örneğin Cthulhu diye aratırsan, diğer platformlar için başka oyunlar da çıkıyor.
Call of Cthulhu geldiğinde olay yaratacak zaten. (tabi yeterince iyi olursa) Düşünsenize, karanlık bir ortamda ilerliyorsunuz. Karşınızda bir şey. Şey diyorum çünkü neolduğunu bilmiyorsunuz. Bu bir insan aslında fakat siz çılgınlık seviyesi yüzünden onu bir yaratık gibi görüyorsunuz. olayların içine girdikçe kafanız dahada karışıyor ve artık resmen neyin ne olduğunu bilemez hale geliyorsunuz. Ne varki oyunun ilk duyurulmasından itibaren yıllar geçti. Hala da ertelenmeye devam ediyor.
Ehehe ne güzel, benim gibi birkaç Lovecraft'la ilgileneni de buldum Gerçi bu konsept üzerine yapılacak oyunların çok elekten geçmesi gerekiyor. Gün gelirde internet cafelerde KO oynayan adamların Call Of Cthulhu oynadığını görürsem oturup ağlarım... Demem o ki; öyle bir oyun olmalı ki bu hem Lovecraft'ınki kadar geniş bir hayal ortamı yaratmalı, hemde oyun konuyu bilmeyenlere fazlasıyla itici gelmeli. Çok şey istiyorum tamam.