|
Yazar |
Konu  |
fatalfight
Üye

Turkey
İleti 15 |
İletim - 03/06/2005 : 13:23:55
|
 ben prince of persia gibi oyun yapmak isterdim.oyunda her şey yapılabilecek mesela bir hareket düşünüceksin ve o olacak |
vol |
 |
|
heser
Üye

İleti 6 |
İletim - 03/06/2005 : 15:36:03
|
--------------------------------------------------------------------- bence de oyun firmaları artık iyice cıvıttılar. bende şöyle bir oyun isterdim. bir aile babası olacaksın. aileni çalıştığın derecede geçindireceksin. ve olaylar gerçek saatlere yakın olacak. sallıyorum adam işte gerçekte 8 saat çalışıyrsa bu adamın işi bitirmesi 1 saat sürecek. yani oyunda bir gününü birmek için günde yaklaşık 2 saatini vereceksin. böyle bir oyun hem daha çekici ve bağlayıcı olur.
hadi iyi eğlenceler... --------------------------------------------------------------------- |
 |
|
cool_einstein
Üye

Turkey
İleti 46 |
İletim - 08/06/2005 : 00:01:32
|
benim yapmak istediğim oyun CM, SIMS 2, FIFA, GTA VC, NBA LIVE, DOOM 3, HALF LIFE 2, SIMCITY ve bütün tycon oyunlarının(school tycon, roller coaster tycon gibi) karışımı |
 |
|
dark_knight
Üye

Turkey
İleti 213 |
İletim - 08/06/2005 : 08:54:46
|
cool_einstein ne demek istediğini tam anlamadım ama anladığım kadarıyla şöyle bir oyun istiyorsun: Adamın yaşam simülasyonu olacak, haftasonu NBA'e ve Dünya Kupası'na katılacak, boş vakitlerinde ne idüğü belirsiz yaratıkları öldürecek, elinde levyeyle kaç hafta geçirecek, sonra vali olup şehri planlıycak, roller coaster falan yapıcak... 
Sen naaptın yaa! Bu oyunların karışımı nasıl olur!! |
Ya tozu dumana katacaksın, ya da tozu dumanı yutacaksın... |
 |
|
Soldier
Üye

Turkey
İleti 304 |
İletim - 08/06/2005 : 10:33:35
|
Mithatcan sana katılıyorum.Ama gülmekten. |
İmza atamadım, parmak bassam olur mu? |