|
Yazar |
Konu  |
R_Van Der VAARTTT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 419 |
İletim - 25/05/2005 : 20:39:39
|
Walla bu topici bulamadığımdan başka bir topic açmıştım ama öncekileri buraya yapıştırim.Lütfen fikirlerinizi belirtiniz ?..
15-16 yaşında lisede okuyorsunuz.Basketbol okul takımına seçilmek için antreman vs. işler yapıyorsunuz(tabi oyuncu siz olacaksınız)girdikten sonra maçlara çıkıp antreman yapacaksınız.Bu arada siz SADECE o oyuncuyu yönetebileceksiniz(LiberoGrande).Tabi kötü oynadığınızda koç sizi kenara alacak.Üniversiteye gideceksiniz, takımda başarılı olursanız Draft'a katılacaksınız ve bir takım sizi seçecek.Daha sonra üzerinizdeki baskı artacak, medya vs. size yüklenecek gece hayatınız olacak.Yani normal hayatta yaptıklarınızı oyunda da yapacaksınız.Tabii böyle oyun ne zaman yapılır, ne kadar yer kaplar o bilinmez elbet ... :) |
Yağmurlu, bir günde, görmüştüm seni Üstünde, çubuklu, formalar vardı Bir anda, tutuldum, aşık oldum ben Hayatın, anlamı, Siyah-Beyaz'dı. Ölümle, yaşamı, ayıran çizgi .. Siyahla, Beyazı, ayıramaz ki, Her yolun, sonunda, ölüm olsa da, Sevenleri kimse ayıramaz ki !! |
 |
|
dostmusun38
Üye

Turkey
İleti 10 |
İletim - 29/05/2005 : 09:58:49
|
bence THE LORD OF THE RİNGS gibi bir oyun olacak amasadece savaşdeyil biraz İDDA oyunu oynaya bileceksin biraz savaşacak bpara kazanırsan (SAYISAL LOTO VS.) kendine şirketler kursan fabrikalar kursan bir futbol takımı alsan mesela AZİZ YILDIRIM gibi bir takım alsak nasıl bir oyun olur acaba. Sizce nasıl?????????? |
 |
|
FIMIN
Üye

Turkey
İleti 16 |
İletim - 29/05/2005 : 14:19:09
|
Midtown daki gibi bir şehirde yolu kendin çizerek oynayabiliceğin bir oyun. Formula arabası yada motorsiklet seçebilmelisin yada diğer tür araçlar. |
 |
|
EmmaFan
Üye

İleti 394 |
İletim - 29/05/2005 : 17:01:32
|
gta var yaa |
Forever EmmA DueRRe CHaRLoTTe WaTSoN |
 |
|
psyce
Üye

Turkey
İleti 85 |
İletim - 30/05/2005 : 15:46:10
|
GTA da buna tam örnek olarak gösterilemez ama.Arabaların Grafikleri flan GTA da çok da iyi deil.En azından Need for Speed Underground 2 gibi olacak. |
Counter Strike Haritaları ve Web Siteleri Yaparım... :P:P:P: |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|