Bana Doğu Takımı olacakmış gibi geliyor. Doğudaki en güçlü adaylarım Miami ve Detroit. Batıdaki adayım ise (sağlıklı bir Duncan'la) Spurs. (Suns'la Seatle'ı da unutmamak lazım) Kesin bi sonuç söylemek zor derbilerin kazananları belli olmaz!
Dodonunda dediği gibi batıda sağlıklı bir Duncan'la Spurs ya da Houston doğuda ise Miami-New Jersey eşleşmesinin galibinin şampiyon olmasını istiyorum.(A. Iversonu çok sevmeme rağmen şansları yok gibi görünüyor.Ah nerde o eski ıverson dönemleri)
Gönül ister New Jersey'le Sixers final oynasın ama... Ben Julius Erwing'ten beri Sixers'ın iyi bir dönem geçirdiğini sanmıyorum. Sixers'ın şanssızlığı Detroit gibi savunma üzerine kurulu bir oyun düzenine sahip takımla eşleşmesi oldu. Yoksa formda bi' Webber ile Iverson'ı Batı'da kimsenin durdurabileceğini sanmıyorum.
Detroit takım savunmasını çok iyi yapan ve alan daraltmayı çok iyi beceren bir takım olduğu için A. Iverson çok yüksek bir performans göstermeyecektir.Webber'inde karşısında çok iyi bir pivot olduğuna göre ibre hemen detroit tarafına dönüyor...