AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Basketbol
 NBA playoff
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

Soldier
Üye

Turkey
İleti 304

İletim - 29/04/2005 :  15:44:46  Bilgileri Göster  Soldier'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar sizce Playoff şampiyonu kim olur?

İmza atamadım, parmak bassam olur mu?

Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468

İletim - 29/04/2005 :  17:03:15  Bilgileri Göster  Dodo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bana Doğu Takımı olacakmış gibi geliyor. Doğudaki en güçlü adaylarım Miami ve Detroit. Batıdaki adayım ise (sağlıklı bir Duncan'la) Spurs. (Suns'la Seatle'ı da unutmamak lazım)
Kesin bi sonuç söylemek zor derbilerin kazananları belli olmaz!

be the
change
you wish
to see in the
world...

Mahatma Gandhi
Sayfanın En Üstüne Git

Generalll
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1334

İletim - 29/04/2005 :  21:55:32  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Dodonunda dediği gibi batıda sağlıklı bir Duncan'la Spurs ya da Houston doğuda ise Miami-New Jersey eşleşmesinin galibinin şampiyon olmasını istiyorum.(A. Iversonu çok sevmeme rağmen şansları yok gibi görünüyor.Ah nerde o eski ıverson dönemleri)
Sayfanın En Üstüne Git

Soldier
Üye

Turkey
İleti 304

İletim - 29/04/2005 :  22:03:16  Bilgileri Göster  Soldier'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bence de Houston alır.

İmza atamadım, parmak bassam olur mu?
Sayfanın En Üstüne Git

Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468

İletim - 29/04/2005 :  22:12:52  Bilgileri Göster  Dodo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Gönül ister New Jersey'le Sixers final oynasın ama...
Ben Julius Erwing'ten beri Sixers'ın iyi bir dönem geçirdiğini sanmıyorum.
Sixers'ın şanssızlığı Detroit gibi savunma üzerine kurulu bir oyun düzenine sahip takımla eşleşmesi oldu. Yoksa formda bi' Webber ile Iverson'ı Batı'da kimsenin durdurabileceğini sanmıyorum.

be the
change
you wish
to see in the
world...

Mahatma Gandhi
Sayfanın En Üstüne Git

Generalll
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1334

İletim - 30/04/2005 :  14:48:12  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Detroit takım savunmasını çok iyi yapan ve alan daraltmayı çok iyi beceren bir takım olduğu için A. Iverson çok yüksek bir performans göstermeyecektir.Webber'inde karşısında çok iyi bir pivot olduğuna göre ibre hemen detroit tarafına dönüyor...
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000