AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Basketbol
 NBA playoff
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468

İletim - 30/04/2005 :  14:57:36  Bilgileri Göster  Dodo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bence Webber'ın halen Sixers'a alışamamasının nedeni King'in yüksek postlu oyun yapısıyla Sixers'ın Iverson üstüne kurulu yapısının uyum göstermemesidir. Iverson'un elindeki sakatlığa rağmen oynaması da sahaya %100 perfonmansla çıkmasını engelliyen başka bir neden.

be the
change
you wish
to see in the
world...

Mahatma Gandhi
Sayfanın En Üstüne Git

Generalll
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1334

İletim - 30/04/2005 :  16:29:59  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Haklısın Webber bu şekilde oynaaya alışık değil.Iverson pozisyonunu kaybettiğini zaman topu Webbere veriyor.Bu bence Webberin özgüveninide zedeliyor.Eğer ikisi beraber iyi oynamaya başlarsa ve Iverson da bencillik yapmassa Philedelphia ileride iyi şeyler yapılabilir.Tabi takım yeni trasnferlerle desteklemeli ve daha da güçlendirilmeli...
Sayfanın En Üstüne Git

Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468

İletim - 30/04/2005 :  16:50:56  Bilgileri Göster  Dodo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Sixers pota altında gerek savunma gerek hucumda Dalembert'ten istediği verimi alamıyor. Iguadala smaçlarıyla bizi etkilese de çaylak sezonunu geçirmesi nedeniyle kendine pek güveni yok. Korver'ın dış şutlardaki başarısı içeride AIx2 ve Webber'ın işini kolaylaştırıyor. Ancak dış şutlarına rağmen Phiedelphia'yı şampiyonluğa götürecek düzeyde bir oyuncu olduğunu sanmıyorum. Chris Webber sa yavaş yavaş özüne dönmeye başlıyor. Kings'teki oyununu Sixers'da da sergilemeye başladı. Mckie ise yetersiz bir Guard sezon sonunda takas edilmesi ve ya yerine yeni bir oyuncu alınması Sixers için en iyisi. Philedelphia'nın diğer bir eksiği ise Bench! Yine sezon sonunda yedekleri yenilemesinde büyük yarar var.
(NBA.com'da yeni okudum. Seride Det:2 - Phi:1 olmuş. Darısı New Jersey'in başına...)

be the
change
you wish
to see in the
world...

Mahatma Gandhi
Sayfanın En Üstüne Git

Perseus
Üye

Turkey
İleti 32

İletim - 01/05/2005 :  01:01:08  Bilgileri Göster  Perseus için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
umarım... ama n.j. seride 3-0 geride ve bunu bir n.j. taraftarı olarak üzülerek söylüyorum.

I've become so numb...
Sayfanın En Üstüne Git

ginobili_71
Üyeliği Kilitli

İleti 0

İletim - 02/05/2005 :  18:44:27  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
san antonio spurs
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu