Generall Sana yazıyorum; Rusyada ünlü bir buz çölü vardır(tamamen pürüzsüz ama fazla buz yok üstünde.) Orda kurulmuş minik bir şarkı söylenen yer kurmuşlar ve o buz çölü tamamen dolmuş buz çölüde bilmem kaç 800(küsüratıda var)km2 alana sahip. Artık matematiğin varsa sen hesapla...
Mekan olabilir ama o kadar insanın toplanması imkansız gibime geliyor...Öğrendin kaynak nedir?Yazılı bir kaynak değilde arkadaşlarından duyduysan beni inandıramazsın:)
Hadi buz çölü doldu diyelim...Malum Dünya yuvarlak ve o kadar insanın en arka tarafındakilerin grubu görme ihtimali yok...O kadar alanı besleyecek ses sistemi için gerekli kalboyu, enerjiyi bulmak çölün ortasında ayrı bir mesele...
Matematiğim var hesaplayabiliyorum ama mantığımda var merak etme...Biraz düşün söylediğinin mantıksız olduğunu anlayacaksın...Dünya üzerindeki 1.5 milyar insan işi gücü bırakıp metallicayı dinlemeye gitmiş...Hadi Rusya nüfüsünün tamamı gitti diyelim yinede 1 milyardan fazla insanın rusyaya dışarıdan giriş yapması gerekiyor...