AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Macera Oyunları Genel
 mysterious island
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 10

Mérula Alba
Seçkin Üye

Turkey
İleti 660

İletim - 21/05/2005 :  13:55:49  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
SEKEY'e cevap:
Unu bir yerlerden bulmayacaksın. Kendi ellerinle yapacaksın. Daha önce almış olduğun bir başak var. Sarı renkli bir ot bu. O başağı alıp değirmene gitmen gerek Değirmende öğüterek un yapacaksın. Tabii değirmeni çalışır hale getirmiş olmalısın. Değirmenin çarklarından bitinde bez yok, onu koymalısın. Mekanizması küflenmiş onu yağlamalısın. Mekanizmayı yağlamak için oyuna ilk başladığın yerde yatan foktan aldığın yağ parçasını kullnacaksın. Değirmenin çarkını tamir edebilmek için onu tutan maymuna, iyileştirdiğin maymun ile bir meyveyi birleştirip rüşvet vereceksin ki tamr etmene izin versin. Tüm bunları yaptıktan sonra başağı değirmenin içindeki bir tahta kutu görünümünde olan öğütme yerine koyacaksın. Hemen sağında yere baktığında(ben çok zor görmüştüm)unun çıktığı yeri göreceksin ve unu alacaksın.
Uçurtmaya gelince ben de yaptım ama hiçbir şey için kullanmadım. Köpekbelıklarını ise iki türlü halledebilirsin:
1. Kaptan Nemo'nun mağarasında göle çıkan tünelde yerde tüfek var. Tüfeğe mermi yaparak(ki bu çok karışık) köpekbalıklarını öldürebilirsin. Bu zor olan yoldu.
2. Oyunun başlarında bir kirpiyi dikenlerinden ayırmış olmalısın. Bu kirpi ile adanın yukarısından bir hayvan ölüsünün yanından aldığın yeşil renkli bir otu (Narcothic Plant.)birleştirip köpekbalığına verirsen o ot ve kirpi onda uyuşturucu bir etki yapacak ve uyuyacak.Bu daha kolay. Ben ilkini yapmıştım ama yapana kadar göbeğim çatladı. Sen ikinci yolu dene çok uğraşma.

- How many did you fall in love before me?
- None!
- And after me?
- None!
Tristan&Isolde
Sayfanın En Üstüne Git

Mérula Alba
Seçkin Üye

Turkey
İleti 660

İletim - 21/05/2005 :  14:01:01  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Hexen'e cavap:
Köpek balığı hiçbir denize gelmiyor. Kaptan Nemo'nun mağarasının içinde aşağıya inen demir bir merdiven var. O merdivenden inince bir su kütlesiyle karşılaşıyorsun. Bu su kütlesinin altından geçerek denizaltı'ya
ulaşacaksın. Oyun da denzialtıda son bulacak. İşte bu çok aradığın köpek balığı (ki sadece bir tane) o su kütlesinin içinde denizaltıya ulaşılmasını engelliyor. Çok basit zaten o kadar büyük bir problem teşkil etmiyor. uyuşturucu veriyorsun ve uyuşuyor o kadar... :)

- None!
- And after me?
- None!
Tristan&Isolde
Sayfanın En Üstüne Git

sekeyy
Üye

Turkey
İleti 5

İletim - 21/05/2005 :  14:51:57  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
merula alba ;
çok eteşekkür ederim bide birşey daja sorucam bu projektörü yapmak için lensi nereden bulacağım ya!! :((

UfaKLıK
Sayfanın En Üstüne Git

Falanca
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 21/05/2005 :  20:15:40  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
oyun bitmek üzere yani
alıntı:
Merula_Alba tarafından yazılan:

Hexen'e cavap:
Köpek balığı hiçbir denize gelmiyor. Kaptan Nemo'nun mağarasının içinde aşağıya inen demir bir merdiven var. O merdivenden inince bir su kütlesiyle karşılaşıyorsun. Bu su kütlesinin altından geçerek denizaltı'ya
ulaşacaksın. Oyun da denzialtıda son bulacak. İşte bu çok aradığın köpek balığı (ki sadece bir tane) o su kütlesinin içinde denizaltıya ulaşılmasını engelliyor. Çok basit zaten o kadar büyük bir problem teşkil etmiyor. uyuşturucu veriyorsun ve uyuşuyor o kadar... :)

Sayfanın En Üstüne Git

Mérula Alba
Seçkin Üye

Turkey
İleti 660

İletim - 21/05/2005 :  21:21:41  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
daha önce bir cam parçası almış olman lazım. açık mavi renkli olips şeklinde bir cam parçası. ama daha önce başka bir şey için kullandıysan o camı inan ben de projektörü nasıl yapacağını bilmiyorum... bu arada daha denizaltına girememişsin. oyunun bitmesine daha var. Özellikle denizaltınıniçi zor.

- None!
- And after me?
- None!
Tristan&Isolde
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 10 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000