AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Macera Oyunları Genel
 mysterious island
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 10

sekeyy
Üye

Turkey
İleti 5

İletim - 22/05/2005 :  00:07:35  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
cam parçasını nereden aldım ya hatırlamıyorum ben bide ben oyunu bitirdim ama projektörü yapamadan içimde kaldı o yüzden sordum nerden buluyorum o olips şeklindki camı?

UfaKLıK
Sayfanın En Üstüne Git

Mérula Alba
Seçkin Üye

Turkey
İleti 660

İletim - 22/05/2005 :  14:03:11  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ya doğrusunu söylemek gerekirse oyunun başında bir şeyleri birleştirerek yapıyordun. Daha adanın yukarısına çıkmadan önceydi. Ayrıca oyunu bitirdiysen problem yok o zaman. Yapıp da kullanmadığım çok şey vardı benim de oyunu bitirdiğimde. Yaptığın her şey için puan kazanıyorsun zaten. Pek önemli değil. Tabii oyunun puan sıralama listesine (ki böyle bir liste var mı bilmiyorum) girmek istiyorsan başka... :)

- How many did you fall in love before me?
- None!
- And after me?
- None!
Tristan&Isolde
Sayfanın En Üstüne Git

Falanca
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 22/05/2005 :  14:26:06  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
oyunun başında kumu kazınca bi kasa vardı onun içindeki kırık teleskobun camı galiba
Sayfanın En Üstüne Git

Falanca
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 22/05/2005 :  15:45:39  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
tüfekle robotları öldürdüm ama en aşağıda merdivenleri geçince bir robot var kod istiyo kodun ne olduğunu biliyormusunuz sallıyorum tutmuyo
Sayfanın En Üstüne Git

Mérula Alba
Seçkin Üye

Turkey
İleti 660

İletim - 22/05/2005 :  23:52:23  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Robot kod istemiyor. Senin Kaptan Nemo olduğunu sanıyor. Ama bunu kanıtlamanı da istiyor. Bunun için sana sorular soracak. Eğer bu soruları bilirsen denizaltı çalışacak ve adadan kurtulacaksın. aynı zamanda bu da oyunun sonu oluyor. Ancak; oyunu bitirmenin bir yolu daha var o da robotun olduğu odadaki piyano. Kaptan Nemo'nun mağarasına ilk girdiğinde yerden bir kağıt parçası almış olman lazım. Bu kağıtta notalar vardı. O kağıdı piyanoya yerleştiriyorsun. Ve daha sonra kağıttaki notaları çalacaksın. Zaten kağıdı piyanoya yerleştirdiğinde sana çalman gereken miziğin bir örneğini dinletiyor. Ama yine de veriyorum sıralamayı.
Çok basit. Piyanoda çalışan tuşları soldan sağa 1, 2, 3 diye sıralandır 7 tuş var şimdi numaralara göre 5 7 3 5 1 2 diye çal bunu çaldığında robot adanın etrafındaki koruma kalkanını kapatacak ve adayı Jap ile terkedeceksin...

- How many did you fall in love before me?
- None!
- And after me?
- None!
Tristan&Isolde
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 10 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000