AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Macera Oyunları Genel
 mysterious island
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 10

Falanca
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 23/05/2005 :  14:01:55  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
oyunun başladığı yere döndüğümüz merdivenden inince robot yerde yatıyo 4 haneli bi rakam istiyo
Sayfanın En Üstüne Git

Falanca
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 24/05/2005 :  14:32:13  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
denizaltına girdim nemo nun odasına giremiyorum üstteki 1860 oluyor ama mantığını çözemedim
Sayfanın En Üstüne Git

Mérula Alba
Seçkin Üye

Turkey
İleti 660

İletim - 24/05/2005 :  18:25:04  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Şöyle olacak: Biraz karışık. Yukarıdaki hanede 1860 rakamını oluşturman gerekiyor. 1 sayısına tıkla, üstte harfler çıkacak. Bu harflerde, NAUTILUS kelimesinin harflerinden herhangi birisi olacak. Örneğin bire bastığında yukarıda çıkan harfler BCDL, L harfi nautilus kelimesinde var ama diğerleri yok. L harfine tıkla. Daha sonra 8 e bas ve çıkan harflerden birini yine aynı mantıkla seç. Ardından 6 ve O'ı aynı mantıkla tuşla. Kapı açılacak.(umarım anlatabilmişimdir) Ya da başka bir giriş var nemonun odasına o da şöyle. Denizaltına ilk girdiğinde hemen yerde metal bir plaka var. tam karşıda da bir kapı. O metal plakayı bastığın zeminle karşındaki kapı arasındaki boşluğa yerleştirmen gerek. Ancak bir problem var. Metal plakayı yerleştirebilmen için o boşluğa robotlardan aldığın büyük yeşil-siyah parçaları yerleştirmen gerekli.Parçaları yerleştirdikten sonra metal plakayı yerleştir. Böylece köprü yapmış olacaksın. Karşına bir bulmaca daha çıkacak. Bir çeşit yapboz. karışık parçalar hâlinde kocaman bi N harfi var. Bu parçaları doğru yerleştimen gerekiyor. Bunu yaparsan kaptan nemonun odasının üst katına girmiş oluyorsun. Odada alt kata gitmeyi sağlayan kocaman bir delik var. Bu şekilde de girebilirsin oraya...

- How many did you fall in love before me?
- None!
- And after me?
- None!
Tristan&Isolde
Sayfanın En Üstüne Git

Falanca
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 24/05/2005 :  18:36:19  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
teşekkürler
Sayfanın En Üstüne Git

Mérula Alba
Seçkin Üye

Turkey
İleti 660

İletim - 24/05/2005 :  18:43:01  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ya sen iletini ben yanıtımı değiştirmeden önce yazmışsın. ben yanıtı sonradan düzelttim. inşallah tekrar okursun...

- How many did you fall in love before me?
- None!
- And after me?
- None!
Tristan&Isolde
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 10 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000