|
| Yazar |
Konu  |
|
Jeta
Üyeliği Kilitli
Italy
İleti 0 |
İletim - 08/06/2005 : 21:20:57
|
| arkadaşlar zaten şampiyon 2 takımdan biri olacak.benim merak ettiğim ise MVP kim olacak? |
 |
|
|
DeMoN_HuNtEr
Üye

Turkey
İleti 356 |
İletim - 09/06/2005 : 11:28:01
|
| yaw mvp şampiyon olan takımdan çıkar. spurs bence şampiyon olur. o yüzden tony parker ya da ginobili diorum. tim duncan demiorum çünkü her zamanki gibi oynuyo. ama parker la manu normalden daha iyi oynuyolar. bu yüzden tony parker ya da ginobili |
Yıllatılmış senelerin nöbetçileri degil miyiz? Gardiyan da bendim, hakimin de kendisi ve hapse teslim edilen huzurun gırtlağini ben kestim. Katil oldum şirretinden müebbetim hürriyete...
|
 |
|
|
tolgaayvali
Seçkin Üye

Turkey
İleti 461 |
İletim - 09/06/2005 : 12:57:49
|
| mvp timothy duncan olur |
Herkes için herşey için ...saygılarımla... ........HTA......... |
 |
|
|
R_Van Der VAARTTT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 419 |
İletim - 09/06/2005 : 18:41:54
|
alıntı: DeMoN_HuNtEr tarafından yazılan:
tim duncan demiorum çünkü her zamanki gibi oynuyo.
Her zaman öyle oynuyor diye adamın ne suçu var.Her zaman iyi oynayan MVP olamaz mı ? O zaman eskiden MJ, West, Bird ve Magic vs vs. nasıl MVP oldu ? |
Yağmurlu, bir günde, görmüştüm seni Üstünde, çubuklu, formalar vardı Bir anda, tutuldum, aşık oldum ben Hayatın, anlamı, Siyah-Beyaz'dı. Ölümle, yaşamı, ayıran çizgi .. Siyahla, Beyazı, ayıramaz ki, Her yolun, sonunda, ölüm olsa da, Sevenleri kimse ayıramaz ki !! |
 |
|
|
İmm0rtaL_BeAst
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 09/06/2005 : 19:12:58
|
| bence sampiyon heats olur wade O'Neil bi harikalar yarıtıyor bence hepsine eywallah demek lazım |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|